News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Суп грибной с рисом Mushroom soup with rice50-100 г сушеных грибов, 1 л воды, 1 луковица, 1 средняя морковь, 2 ст. 50-100 g of dried mushrooms, 1 liter of water, 1 onion, 1 medium carrot, 2 tbsp. ложки растительного масла, укроп. tablespoons vegetable oil, dill.50-100 г сушеных грибов 50-100 g of dried mushrooms 1 л воды 1 liter of water 1 луковица 1 onion 1 средняя морковь 1 medium carrot 2 ст. 2 tbsp. ложки растительного масла tablespoons vegetable oil укроп dill 70 г риса (промыть) 70 g of rice (rinse) Сушеные грибы замочить на 2-4 часа, мелко порезать и проварить в подсоленной воде. Soak the dried mushrooms for 2-4 hours, finely cut and boil in salted water. Лук и тертую морковь поджарить на растительном масле. Onion and grated carrot fry in vegetable oil. В конце варки добавить рис, а когда он будет готов – морковь с луком. At the end of cooking add the rice, and when he will be ready - carrots and onions. Суп готов. Soup is ready. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |