Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: супы Recipes - Culinary Exclusive: Recipes of the first dishes: soups

Суп грибной с рисом Mushroom soup with rice

50-100 г сушеных грибов, 1 л воды, 1 луковица, 1 средняя морковь, 2 ст. 50-100 g of dried mushrooms, 1 liter of water, 1 onion, 1 medium carrot, 2 tbsp. ложки растительного масла, укроп. tablespoons vegetable oil, dill.

50-100 г сушеных грибов 50-100 g of dried mushrooms
1 л воды 1 liter of water
1 луковица 1 onion
1 средняя морковь 1 medium carrot
2 ст. 2 tbsp. ложки растительного масла tablespoons vegetable oil
укроп dill
70 г риса (промыть) 70 g of rice (rinse)

Сушеные грибы замочить на 2-4 часа, мелко порезать и проварить в подсоленной воде. Soak the dried mushrooms for 2-4 hours, finely cut and boil in salted water. Лук и тертую морковь поджарить на растительном масле. Onion and grated carrot fry in vegetable oil. В конце варки добавить рис, а когда он будет готов – морковь с луком. At the end of cooking add the rice, and when he will be ready - carrots and onions. Суп готов. Soup is ready.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты первых блюд: супы Section Recipes Appetizer: Soups Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact