News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Печенье творожное с глазурью Cottage cheese biscuits with glazeДля теста : 3 яйца, 1 ст. For the dough: 3 eggs, 1 tbsp. сахара, 100 г слив. sugar, 100 g plums. масла, 200 г сметаны, 0,5 ч. л. butter, 200 g sour cream, 0.5 tsp. соды, 100 г орехов, 2 ст. sodium, 100 grams of nuts, 2 tbsp. л. l. какао, 1,5 ст. Cocoa, 1,5 st. муки. flour.Для теста : 3 яйца, 1 ст. For the dough: 3 eggs, 1 tbsp. сахара, 100 г слив. sugar, 100 g plums. масла, 200 г сметаны, 0,5 ч. л. butter, 200 g sour cream, 0.5 tsp. соды, 100 г орехов, 2 ст. sodium, 100 grams of nuts, 2 tbsp. л. l. какао, 1,5 ст. Cocoa, 1,5 st. муки flour Для крема : 150 г слив. For the cream: 150 g plums. масла, 1 пачка творога (протереть), чуть больше 0,5 банки сгущенки butter, 1 pack of cottage cheese (wipe), slightly more than 0.5 cans of condensed milk Глазурь : 100 г шоколада, 2 ст. Glaze: 100 g of chocolate, 2 tbsp. л. l. молока (воды), 1 ч. л. milk (water), 1 tsp. сахра, 50 г слив. Sahra, 50 g of plums. масла oil Сахар и яйца взбить. Sugar and eggs beat. Добавить масло, сметану и соду. Add butter, sour cream and soda. Затем какао и орехи. Then, cocoa and nuts. Все тщательно перемешать. All mix thoroughly. Влить полученную жидкость в миску с мукой. Pour the liquid into a bowl with the flour. Тщательно размешать. Stir. Полученное тесто вылить на противень или в форму для запекания. The resulting dough is poured on the griddle or in a form for baking. Поставить в духовку. Put in the oven. Выпекать корж от 15 до 30 минут в зависимости от толщины теста при температуре 200-220 С. Bake cake 15 to 30 minutes depending on thickness of dough at a temperature of 200-220 C. Пока выпекается корж, сделать крем. While the cake bakes, make the cream. Хорошо вымешать (взбить) до однородной массы масло, творог и сгущенку. Stir well (beat) until a homogeneous mass of butter, cheese and condensed milk. Готовый корж охладить и смазать творожным кремом. Ready cake to cool and lubricate the curd cream. Сделать глазурь, смешав молоко и растопленные шоколад, сахар, масло. Make a glaze by mixing milk and melted chocolate, sugar and butter. Корж с кремом сверху полить глазурью. Korzh cream on top to pour glaze. Порезать печенье любой формы (ромбики, квадратики) и поставить в холодильник до застывания глазури. Cut biscuits any shape (Diamonds, squares) and place in refrigerator to pour glaze. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Творожное печенье|печенье с cottage cheese|рецепт cottage cheese|глазурь для печенья|рецепт cottage cheese выпекать|рецепт творожного печенья|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода. Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |