News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Салат "Вальдорф" Salad "Walldorf"5 небольших, сваренных в мундире картофелин, 3 кислых яблока, по горсти ядер грецких и лесных орехов, 1 стакан майонеза. 5 small, boiled potatoes in their skins, 3 sour apple, a handful of walnut and hazelnuts, 1 cup of mayonnaise.5 небольших, сваренных в мундире картофелин 5 small, boiled potatoes in their skins 3 кислых яблока 3 sour apples по горсти ядер грецких и лесных орехов handful of walnut and hazelnut 1 стакан майонеза 1 cup mayonnaise сок из 1 лимона juice of 1 lemon сахар, соль (по вкусу) sugar, salt (to taste) черный молотый перец pepper листья зеленого салата lettuce Картофель и яблоки очистить, нарезать кубиками, сдобрить соком лимона, подсластить, посолить, поперчить, заправить майонезом, смешанным с дроблеными орехами. Potatoes and apples are cleaned, cut into cubes, flavor with lemon juice, sweeten, add salt, pepper, season with mayonnaise, mixed with crushed nuts. Готовый салат украсить листьями зеленого салата и орехами. Ready to decorate the salad lettuce leaves and nuts. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |