![]() |
![]() |
|
News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Мясной салат с кукурузой и цветной капустой Meat salad with corn and cauliflower200 г свинины, 100 г кукурузы, 50 г фасоли, 50 г цветной капусты, 2 соленых огурца, 1 картофелина, 1 головка репчатого лука. 200 g pork, 100 g of maize, 50 g of beans, 50 g of cauliflower, 2 pickled cucumbers, 1 potato, 1 onions.200 г свинины 200 g pork 100 г кукурузы 100 g of maize 50 г фасоли 50 g of beans 50 г цветной капусты 50 g cauliflower 2 соленых огурца 2 pickled cucumbers 1 картофелина 1 potato 1 головка репчатого лука 1 onions 200 г майонеза 200 g mayonnaise молотый черный перец pepper соль salt Постную свинину отварить, остудить, порезать кубиками. Lean pork, boil, cool, cut into cubes. Соленые огурцы, лук и отварной картофель мелко порезать, добавить к мясу. Pickled cucumbers, onions and boiled potatoes finely slice and add to meat. Цветную капусту отварить в подсоленной воде до готовности, остудить, разобрать на соцветия. Cauliflower boil in salted water until done, cool, disassemble on the inflorescence. Кукурузу и фасоль отварить в подсоленной воде до готовности, остудить. Corn and beans to boil in salted water until done, cool. Смешать все подготовленные ингредиенты, салат посолить, поперчить, заправить майонезом и выложить в салатник. Mix all the ingredients prepared, salad with salt, pepper, season with mayonnaise and spread into the salad bowl. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | © 2004-2023 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |
![]() |