News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Суп грибной с манной крупой Mushroom soup with semolina0,5 кг грибов, 2 ст. 0,5 kg of mushrooms, 2 tbsp. ложки манной крупы, 2 картофелины, укроп, соль. spoons semolina, 2 potatoes, dill, salt.0,5 кг грибов 0,5 kg of mushrooms 2 ст. 2 tbsp. ложки манной крупы spoons semolina 2 картофелины 2 potatoes укроп dill соль salt Шампиньоны нарезать ломтиками, обжарить в растительном масле на слабом огне, закрыв кастрюлю (пока грибы не будут мягкими). Mushrooms in slices, fry in vegetable oil over low heat, covering the pan (until mushrooms are soft). Затем посыпать грибы слегка подсушенной на сковороде без жира манной крупой, тушить, помешивая, еще 5 минут. Then sprinkle a little dried mushrooms in a pan without fat semolina, stew, stirring, for 5 minutes. Добавить подсоленную воду, варить 10 минут, опустить нарезанный кубиками картофель, посолить, довести до готовности, посыпать укропом. Add salted water, cook for 10 minutes, lower diced potatoes, salt and cook until ready, sprinkle with dill. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Як читається англійські potato soup with semolina|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода. Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |