News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Банановая шарлотка Banana charlotteНа 6 порций : 1 стак. For 6 servings: 1 cup. сливок, 1 ч. ложка соды, 2 ст. cream, 1 tsp baking soda, 2 tbsp. ложки сахара, 1 ст. tablespoons sugar, 1 tbsp. ложка крахмала, 1/2 стак. spoon starch, 1 / 2 cup. молока, 2 банана, 10 шт. milk, 2 bananas, 10 pcs. любого печенья, ваниль any cookies, vanilla1 стак. 1 cup. сливок cream 1 ч. ложка соды 1 tsp baking soda 2 ст. 2 tbsp. ложки сахара tablespoons sugar 1 ст. 1 tbsp. ложка крахмала spoon starch 1/2 стак. 1 / 2 cup. молока milk 2 банана 2 bananas 10 шт. 10 pcs. любого печенья any cookies ваниль vanilla К стакану сливок добавить 1 ч. ложку соды, погашенной уксусом. The glass of cream, add 1 tea spoon of baking soda, vinegar extinguished. Положить туда же 2 ст. Put there is 2 tablespoons. ложки сахара, ваниль и 1 ст. tablespoons sugar, vanilla and 1 tbsp. ложку крахмала со 100 мл молока. spoonful of starch with 100 ml of milk. Поставить на водяную баню и взбить. Put in a water bath and whip. Далее варить смесь, помешивая, до загустения. Then cook the mixture, stirring, until thick. Остудить. Cool. Бананы нарезать. Bananas are cut. Положить в вазочку вместе с печеньем. Put in a bowl with cookies. Влить готовый крем и убрать в холодильник на 3 ч. до застывания. Pour the cream and ready to remove in the refrigerator for 3 hours prior to freezing. Перед подачей украсить по своему вкусу. Before serving, decorate to your liking. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Банановое печенье на молоке|banana cookie банановое печенье на сухом молоке|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода. Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |