Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Tomato-vegetable ketchup Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты соусов Recipes - culinary Exclusive: Recipes sauces

Томатно-овощной кетчуп Tomato-vegetable ketchup

1 л томатного сока с мякотью, 200 г лука, 200 г моркови, 200 г сельдерея, 1 головка чеснока, 100 мл растительного масла, 2-3 бутона гвоздики, черный перец, душистый перец, эстрагон свежий или сушеный, соль, сахар. 1 liter of tomato juice with pulp, 200 g onion, 200 g carrots, 200 grams of celery, 1 clove garlic, 100 ml of vegetable oil, 2-3 clove bud, black pepper, allspice, fresh or dried tarragon, salt and sugar.

1 л томатного сока с мякотью 1 liter of tomato juice with pulp
200 г лука 200 g onion
200 г моркови 200 g carrots
200 г сельдерея 200 g celery
1 головка чеснока 1 clove garlic
100 мл растительного масла 100 ml vegetable oil
2-3 бутона гвоздики 2.3 clove bud
черный перец pepper
душистый перец allspice
эстрагон свежий или сушеный fresh or dried tarragon
соль, сахар salt, sugar

Томатный сок с мякотью варить 10-15 мин., чтобы загустел. Tomato juice with pulp simmer for 10-15 minutes. That hardened. Овощи очистить, натереть на крупной терке и тушить под крышкой в растительном масле 15 мин., добавить томатный сок, чеснок, приправы и варить еще несколько минут. Vegetables clean, grate and stew covered in vegetable oil 15 min., Add tomato juice, garlic, seasonings and cook another few minutes. Протереть массу сквозь сито, быстро разлить в горячие банки или бутылки. Wipe the mass through a sieve, pour quickly into hot jar. Стерилизовать в течение 15-20 мин. Sterilization in 15-20 minutes.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты соусов Section recipes sauces Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Tomato ketchup vegetable|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact