News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Томатно-луковый кетчуп Tomato-onion ketchup5 кг помидоров, 1 ст. 5 kg of tomatoes, 1 tbsp. измельченного лука, 100-200 г сахара, 30 г соли, 1 ст. minced onion, 100-200 g sugar, 30 grams of salt, 1 tbsp. столового уксуса, по 1 ч. л. vinegar, and 1 tsp. черного перца, гвоздики, горчичного семени, кусочек корицы, 0,5 ч. л. black pepper, clove, mustard seed, a piece of cinnamon, 0.5 tsp. семян сельдерея. celery seed.5 кг помидоров 5 kg of tomatoes 1 ст. 1 tbsp. измельченного лука minced onion 100-200 г сахара 100-200 g sugar 30 г соли 30 g salt 1 ст. 1 tbsp. столового уксуса vinegar по 1 ч. л. to 1 tsp. черного перца, гвоздики, горчичного семени black pepper, clove, mustard seed кусочек корицы piece of cinnamon 0,5 ч. л. 0.5 tsp. семян сельдерея. celery seed. Помидоры нарезать дольками и вместе с иэмельченным луком распарить в кастрюле под крышкой. Sliced tomatoes and onions with iemelchennym ðàñïàðèòü in a saucepan with the lid. Протереть сквозь сито. Rub through a sieve. Полученный сок уварить на половину первоначапьного объема - получим пюре. The resulting juice Uvaria half pervonachapnogo volume - get mashed. Пряности положить л мешочек из марли и опустить в кипящее пюре. Spices to put l bag of cheesecloth and drop into boiling sauce. Добавить соль, сахар, уксус и варить еще 5-7 мин., после чего пряности вынуть, а готовый кетчуп разлить в горячие стерилизованные бутылки и сразу же закрыть. Add salt, sugar, vinegar and cook for 5-7 minutes. Then remove the spices, and ready to pour ketchup into hot sterilized bottles and immediately close. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |