Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: мясные Recipes - culinary Exclusive: recipes main dishes: meats

Конто-мире (африканская кухня) Cont-world (African Cuisine)

375 г поровну свинины и говядины, 1 лавровый лист, 375 г шпината, 1/2 чашку растительного масла, 2 луковицы, 4 помидора, 100 г нежирной корейки или грудинки, 1/2 чашки молотых тыквенных семечек, на кончике ножа - черный перец, 1/2-1 ч. л. 375 g tie pork and beef, 1 bay leaf, 375 g spinach, 1 / 2 cup vegetable oil 2 onions, 4 tomatoes, 100 grams of lean pork loin or bacon, 1 / 2 cup chopped pumpkin seeds, on the tip of a knife - black pepper, 1/2-1 tsp. соли. salt.

375 г поровну свинины и говядины 375 g tie pork and beef
1 лавровый лист 1 bay leaf
375 г шпината 375 g spinach
1/2 чашку растительного масла 1 / 2 cup vegetable oil
2 луковицы 2 onions
4 помидора 4 tomatoes
100 г нежирной корейки или грудинки 100 g lean pork loin or bacon
1/2 чашки молотых тыквенных семечек 1 / 2 cup chopped pumpkin seeds
на кончике ножа - черный перец on the tip of a knife - black pepper
1/2-1 ч. л. 1/2-1 tsp. соли salt

Мясо вымыть, высушить и нарезать кубиками. Meat wash, dry and cut into cubes. Около 60 минут потушить мясо в небольшом количестве воды с лавровым листом. About 60 minutes to extinguish the meat in a little water with a bay leaf. За это время перебрать шпинат, промыть, дать стечь воде и крупно порезать. During this time, go over spinach, rinse, drain the water and give a big cut. Лук очистить, покрошить и на растительном масле пожарить до прозрачности. Onion clean, crumble and fry in vegetable oil until transparent. Помидоры, сняв кожицу, протереть, добавить к луку и при непрерывном помешивании немного поварить. Tomatoes, removing the skin, rub, add to the onions and stirring continuously with a little chef. Корейку нарезать кубиками, добавить к помидорам с луком и поварить 5 минут. Koreiko cut into cubes, add to tomatoes and onions and cook 5 minutes. Добавить молотые тыквенные семечки, а еще через 5 минут добавить шпинат. Add milled pumpkin seeds, and after another 5 minutes, add spinach. Поварить все вместе около 10 минут, постепенно подливая образовавшийся при тушении мясной сок, а в заключение положить и мясо. Cook all together about 10 minutes, gradually pouring formed to fight the meat juice, and in conclusion, and put the meat. Посолить и поперчить. Salt and pepper.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты вторых блюд: мясные Section recipes main dishes: meats Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact