Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Chicken broth Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты детского питания Recipes - culinary Exclusive: Baby Food Recipes

Бульон куриный Chicken broth

Куриное мясо (можно на косточке) - 200 г, морковь - 2-3 колечка, лук репчатый - 1/2 головки, вода - 700 г, соль - по вкусу, перец душистый - 1-2 горошины, гвоздика - 1-2 бутончика, лавровый - 1 шт. Chicken meat (can be on the bone) - 200 g carrots - 2-3 rings, onion - 1 / 2 heads, water - 700 g, salt - to taste, Allspice - 1-2 peas, cloves - 1-2 buds , bay - 1 pc.

куриное мясо (можно на косточке) - 200 г chicken (can be on the bone) - 200 g
морковь - 2-3 колечка Carrots - 2-3 rings
лук репчатый - 1/2 головки onion - 1 / 2 heads
вода - 700 г water - 700 g
соль - по вкусу salt - to taste
перец душистый - 1-2 горошины Allspice - 1-2 pea
гвоздика - 1-2 бутончика cloves - 1-2 buds
лавровый - 1 шт bay - 1 ea

Мясо промыть, разрезать на кусочки, опустить в кипяток, варить 1-2 мин. Meat is cleaned, cut into pieces, put them into the boiling water, cook for 1-2 minutes. В зависимости от того, как мясо подготовлено к варке, воду слить 1 или 2 раза. Depending on how the meat ready for cooking, water, pour 1 or 2 times. Промыть, залить кипятком. Rinse, pour boiling water. Варить 20 мин, после чего опустить в кастрюльку порезанную соломкой морковь и мелко нашинкованный лук. Cook for 20 minutes, then put them into the pan, cut into julienne carrots and finely chopped onion. Варить еше 15 мин. More Cook 15 min. Посолить по вкусу. Add salt to taste. В готовый бульон добавить специи, дать закипеть. In stock ready to add spices, bring to a boil. Бульон можно заправить отваренной отдельно лапшой, рисом. Broth can fill separately boiled noodles, with rice. Можно подать с гренками, сухариками, булочкой. You can submit with croutons, crackers, bread. Если вы варите куриный бульон для малыша, то желательно слить закипевшую воду 2 раза. If you cook chicken soup for the baby, it is desirable to pour the boiling water 2 times. Куриное мясо можно предварительно вымочить 2-3 часа, тогда отпадет необходимость сливать бульон. Chicken meat can be pre-soak for 2-3 hours, while obviating the need to pour the broth.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты детского питания Section Recipes Baby Food Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact