News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Бульон куриный Chicken brothКуриное мясо (можно на косточке) - 200 г, морковь - 2-3 колечка, лук репчатый - 1/2 головки, вода - 700 г, соль - по вкусу, перец душистый - 1-2 горошины, гвоздика - 1-2 бутончика, лавровый - 1 шт. Chicken meat (can be on the bone) - 200 g carrots - 2-3 rings, onion - 1 / 2 heads, water - 700 g, salt - to taste, Allspice - 1-2 peas, cloves - 1-2 buds , bay - 1 pc.куриное мясо (можно на косточке) - 200 г chicken (can be on the bone) - 200 g морковь - 2-3 колечка Carrots - 2-3 rings лук репчатый - 1/2 головки onion - 1 / 2 heads вода - 700 г water - 700 g соль - по вкусу salt - to taste перец душистый - 1-2 горошины Allspice - 1-2 pea гвоздика - 1-2 бутончика cloves - 1-2 buds лавровый - 1 шт bay - 1 ea Мясо промыть, разрезать на кусочки, опустить в кипяток, варить 1-2 мин. Meat is cleaned, cut into pieces, put them into the boiling water, cook for 1-2 minutes. В зависимости от того, как мясо подготовлено к варке, воду слить 1 или 2 раза. Depending on how the meat ready for cooking, water, pour 1 or 2 times. Промыть, залить кипятком. Rinse, pour boiling water. Варить 20 мин, после чего опустить в кастрюльку порезанную соломкой морковь и мелко нашинкованный лук. Cook for 20 minutes, then put them into the pan, cut into julienne carrots and finely chopped onion. Варить еше 15 мин. More Cook 15 min. Посолить по вкусу. Add salt to taste. В готовый бульон добавить специи, дать закипеть. In stock ready to add spices, bring to a boil. Бульон можно заправить отваренной отдельно лапшой, рисом. Broth can fill separately boiled noodles, with rice. Можно подать с гренками, сухариками, булочкой. You can submit with croutons, crackers, bread. Если вы варите куриный бульон для малыша, то желательно слить закипевшую воду 2 раза. If you cook chicken soup for the baby, it is desirable to pour the boiling water 2 times. Куриное мясо можно предварительно вымочить 2-3 часа, тогда отпадет необходимость сливать бульон. Chicken meat can be pre-soak for 2-3 hours, while obviating the need to pour the broth. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |