News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Апельсиновый творог Orange curdапельсины 4 шт., творог 800 г, сливки густые 400 г, молоко сгущенное 4 ст. oranges, 4 pcs., cottage cheese 800 grams, 400 grams of thick cream, condensed milk 4 tablespoons. ложки, сахарная пудра 4 ст. spoons powdered sugar 4 tablespoons. ложки, коньяк 2 ст. spoon 2 tablespoons of brandy. ложки. spoons.апельсины - 4 шт. Oranges - 4 pcs. творог - 800 г cottage cheese - 800 g сливки густые - 400 г thick cream - 400 g молоко сгущенное - 4 ст. condensed milk - 4 tablespoons. ложки spoon сахарная пудра - 4 ст. icing sugar - 4 tablespoons. ложки spoon коньяк - 2 ст. Brandy - 2 tbsp. ложки spoon С двух апельсинов мелкой теркой стереть цедру, затем очистить его от белых волокон, разделить на дольки, сбрызнуть коньяком и посыпать сахарной пудрой. With two small oranges float erase zest, then clear it from the white fiber, divided into wedges, sprinkle with brandy and sprinkle with powdered sugar. Остальные апельсины, не очищая от кожицы, нарезать кружочками. Remaining oranges, no cleaning of the skin, cut into circles. Творог протереть через сито, смешать со сгущенным молоком, добавить взбитые сливки и взбить до получений кремообразной массы. Quark rub through a sieve, mixed with condensed milk, add the whipped cream and whip until the cream mass. При подаче на кружочки апельсинов отсадить из кондитерского шприца (мешочка) творожный крем, оформить апельсиновыми дольками и посыпать цедрой. When applying for oranges otsadit circles of pastry syringe (sacks) curd cream, decorate orange slices and sprinkle with zest. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |