Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Mushroom salad "In Yerevan" Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: овощные и фруктовые Recipes - Culinary Exclusive: salad recipes: vegetable and fruit

Грибной салат «По-еревански» Mushroom salad "In Yerevan"

100 г свежих грибов, 15 г свиного сала, 120 г свежего или консервированного болгарского перца, 50 г корня сельдерея, зелень петрушки, 1 ст. 100 g fresh mushrooms, 15 g lard, 120 g of fresh or canned bell peppers, 50 g of root celery, parsley, 1 tbsp. л. l. растительного масла. oil.

100 г свежих грибов 100 g fresh mushrooms
15 г свиного сала 15 g lard
120 г свежего или консервированного болгарского перца 120 g of fresh or canned bell peppers
50 г корня сельдерея 50 g celery root
зелень петрушки parsley
1 ст. 1 tbsp. л. l. растительного масла oil

Грибы мелко нарезать и обжарить на растительном масле. Chop the mushrooms and fry in vegetable oil. Добавить свиное сало, порезанное маленькими кубиками. Add bacon, cut into small cubes. Все это обжарить еще 2-3 мин, а затем положить рубленую петрушку и размешать. These fry for another 2-3 minutes, then put chopped parsley and stir. После этого снять сало с огня и, посолив по вкусу, остудить. Then remove the fat from the fire and, with salt to taste, cool. Очистить корни сельдерея и нарезать их вместе с перцем соломкой. Clear celeriac and cut them with pepper strips. Положить все в салатницу, посолить и размешать. Put everything in bowl, add salt and stir. Остывшие грибы уложить на салат сверху. Cooled mushrooms to lay on top of salad.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты салатов: овощные и фруктовые Section Recipes salad: vegetable and fruit Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact