News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Cалат из сыра «Швейцарский» Salads cheese "Swiss"200 г швейцарского сыра, 2 яйца, соль, перец, 1/4 стакана сметаны. 200 grams of Swiss cheese, 2 eggs, salt, pepper, 1 / 4 cup sour cream.200 г швейцарского сыра 200 grams of Swiss cheese 2 яйца 2 eggs соль salt перец pepper 1/4 стакана сметаны 1 / 4 cup sour cream Швейцарский сыр натереть на мелкой терке. Swiss cheese grate. Яйцо сварить вкрутую, измельчить, добавить сметану, посолить, поперчить и перемешать до однородной массы. Cook hard-boiled eggs, chop, add sour cream, salt and pepper and stir until smooth. Добавить швейцарский сыр и размешть. Add Swiss cheese and razmesht. Перед подачей к столу рекомендуется немного охладить. Before serving at the table is recommended to cool slightly. Украсить оливками. Garnish with olives. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |