News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Лук, фаршированный фаршем с пивным соусом Onions stuffed with minced meat with beer sauceлук репчатый - 12 шт., фарш мясной - 250 г, яйцо - 1 шт., хлеб пшеничный черствый - 30 г, пиво светлое - 1 стакан, бульон мясной - 1 стакан, крахмал картофельный - 1 ст.л. onions - 12 pcs., minced meat - 250 g, egg - 1 pc., stale bread - 30 g, light beer - 1 cup beef broth - 1 cup potato starch - 1 tbspлук репчатый - 12 шт. onions - 12 pcs. фарш мясной - 250 г minced meat - 250 g яйцо - 1 шт. egg - 1 pc. хлеб пшеничный черствый - 30 г stale bread - 30 g пиво светлое - 1 стакан light beer - 1 cup бульон мясной - 1 стакан beef broth - 1 cup крахмал картофельный - 1 ст.л. potato starch - 1 tbsp масло сливочное - 2 ст. butter - 2 tbsp. сыр твердый (тертый) - 4 ст.л. cheese (grated) - 4 tbsp перец черный (молотый) black pepper (ground) соль - по вкусу salt - to taste Фарш соединить с яйцом и хлебом, предварительно замоченным в воде. Ground combine with eggs and bread, previously soaked in water. Массу посолить и поперчить. The mass of salt and pepper. Лук разрезать пополам, выннуть сердцевину так, чтобы образовалась чашечка со стенками толщиной 5 мм. Onion cut in half, vynnut core so that the cup was formed with the walls 5 mm thick. Сердцевину мелко порубить, и треть смешать с фаршем. The core of finely chopped and mixed with one third of filling. Оставшийся лук спассировать на масле. Spassirovat remaining onions in butter. Нафаршировать лук полученной массой, выложить на противень, смазанный маслом, посыпать сыром и запекать 30 минут при 200°С. Stuff the bow of the mix, lay on baking sheet, greased with butter, sprinkle with cheese and bake for 30 minutes at 200 ° C. Пиво соединить с бульоном, довести до кипения, добавить разведенный небольшим количеством воды крахмал и варить соус до загустения. Beer combine with broth, bring to a boil, add a small amount of water diluted the starch and cook until sauce thickens. Затем добавить пассированный лук и перемешайте. Then add onions and stir passaged. При подаче лук выложить на блюдо, оформить зеленью. When submitting onions out onto a plate, decorate with greenery. Соус подать отдельно. Sauce submitted separately. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |