News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Салат "Фигаро" Salad "Figaro"На 1 порцию: 50 г телячьего языка, 10 г анчоусов, 40 г свеклы, 40 г сельдерея... For 1 serving: 50 grams of veal tongue, 10 g anchovies, 40 g of beet, 40 g celery ...На 1 порцию: For 1 serving: 50 г телячьего языка 50 g of veal tongue 10 г анчоусов 10 g anchovies 40 г свеклы 40 g beet 40 г сельдерея 40 g celery 20 г листьев салата 20 g lettuce 1 шт. 1 pc. свежего помидора fresh tomatoes Майонез Mayonnaise Соль Salt Вареный телячий язык, припущенный сельдерей, анчоусы и салат нарезают соломкой, вареную свеклу - кружочками. Boiled veal tongue, stewed celery, anchovy and lettuce cut into strips, boiled beets - circles. Все хорошо перемешивают и заправляют майонезом и солью. All is well blended and fill with mayonnaise and salt. В майонез предварительно добавляют мелко нарубленные без кожицы и семян свежие помидоры. In pre mayonnaise add finely chopped peeled fresh tomatoes and seeds. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |