Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Fresh cabbage soup Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: щи Recipes - Culinary Exclusive: Recipes of the first dishes: soup

Щи из свежей капусты Fresh cabbage soup

500 г мяса, 500 г свежей капусты, 200 г кореньев, 1-2 головки лука, 2 ст. 500 grams of meat, 500 g fresh cabbage, 200 g of roots, 1-2 onions, 2 tablespoons. ложки масла, 200 г помидоров tablespoons butter, 200 g tomatoes

500 г мяса 500 g of meat
500 г свежей капусты 500 g fresh cabbage
200 г кореньев 200 g of roots
1-2 головки лука 1.2 onions
2 ст. 2 tbsp. ложки масла tablespoons butter
200 г помидоров 200 g tomatoes

Поставить варить мясной бульон . Put cooked meat broth. Через 1,5-2 часа после начала варки мясо вынуть. Through 1,5-2 hours after the start of cooking remove the meat. А бульон процедить в суповую кастрюлю, в которую положить нарезанную капусту, а когда жидкость снова закипит, добавить предварительно поджаренные коренья и лук, затем положить мясо и варить еще 25-30 минут. A strain in broth soup pot, which put chopped cabbage, and when the liquid starts to boil again, add pre-fried roots and onions, then add meat and cook for 25-30 minutes. За 5-10 минут до конца варки в щи добавить перец, лавровый лист, соль. In 5-10 minutes before the end of cooking in the soup, add pepper, bay leaf, salt.

Во время варки можно добавить картофель и свежие помидоры. While cooking, you can add potatoes and fresh tomatoes. В этом случае очищенный и нарезанный картофель положить в кастрюлю через 15-20 минут после того, как положили капусту, а помидоры, нарезанные дольками, – в конце варки вместе с приправами. In this case, peeled and sliced potatoes in a pot to put in 15-20 minutes after it put the cabbage, and tomatoes, sliced - in the end of cooking with spices. Перед подачей на стол в каждую тарелку добавить кусочки мяса, сметану и мелко нарезанную зелень. Before serving in each bowl, add slices of meat, sour cream and chopped greens.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты первых блюд: щи Section recipes first courses: soup Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact