Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: борщи Recipes - culinary Exclusive: Recipes of the first dishes: borscht

Борщ из сушеных белых грибов Borscht from dried porcini mushrooms

На 50 г сушеных грибов — по 1 шт. At 50 grams of dried mushrooms - 1 pc. петрушки, сельдерея, 1 головку лука, 500 г свеклы, 150 г сметаны, соль, специи по вкусу. parsley, celery, 1 onion, 500 g of beet, 150 g sour cream, salt, spices to taste.

На 50 г сушеных грибов — по 1 шт. At 50 grams of dried mushrooms - 1 pc. петрушки, сельдерея, 1 головку лука, 500 г свеклы, 150 г сметаны, соль, специи по вкусу. parsley, celery, 1 onion, 500 g of beet, 150 g sour cream, salt, spices to taste.

Сварить грибной бульон с кореньями (петрушкой, сельдереем, луком-пореем) и репчатым луком, процедить. Cook the mushroom soup with vegetables (parsley, celery, leek) and onions, drain.

Отварить или испечь не очищенную от кожицы свеклу. Boil or bake not peeled beets. Готовую свеклу очистить, нарезать соломкой, сбрызнуть уксусом, перемешать и залить горячим бульоном. The finished clear beets, cut into strips, sprinkle with vinegar, stir and pour hot broth. Заправить борщ по вкусу солью и сахаром, добавить нарезанные соломкой отваренные грибы, лавровый лист, 5—6 горошин перца, поставить на огонь, довести до кипения. Recharged soup to taste with salt and sugar, add sliced boiled straw mushrooms, bay leaf, 5-6 peas pepper, put on fire, bring to a boil. За 5 минут до конца варки заправить сметаной. 5 minutes before end of cooking fill with sour cream. Подать на стол, посыпав измельченной зеленью. Apply on the table, sprinkled with chopped greens. Отдельно можно подать рассыпчатую гречневую кашу. Serve crumbly kasha.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты первых блюд: борщи Section Recipes First dishes: borscht Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact