News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Борщ из сушеных белых грибов Borscht from dried porcini mushroomsНа 50 г сушеных грибов — по 1 шт. At 50 grams of dried mushrooms - 1 pc. петрушки, сельдерея, 1 головку лука, 500 г свеклы, 150 г сметаны, соль, специи по вкусу. parsley, celery, 1 onion, 500 g of beet, 150 g sour cream, salt, spices to taste.На 50 г сушеных грибов — по 1 шт. At 50 grams of dried mushrooms - 1 pc. петрушки, сельдерея, 1 головку лука, 500 г свеклы, 150 г сметаны, соль, специи по вкусу. parsley, celery, 1 onion, 500 g of beet, 150 g sour cream, salt, spices to taste. Сварить грибной бульон с кореньями (петрушкой, сельдереем, луком-пореем) и репчатым луком, процедить. Cook the mushroom soup with vegetables (parsley, celery, leek) and onions, drain. Отварить или испечь не очищенную от кожицы свеклу. Boil or bake not peeled beets. Готовую свеклу очистить, нарезать соломкой, сбрызнуть уксусом, перемешать и залить горячим бульоном. The finished clear beets, cut into strips, sprinkle with vinegar, stir and pour hot broth. Заправить борщ по вкусу солью и сахаром, добавить нарезанные соломкой отваренные грибы, лавровый лист, 5—6 горошин перца, поставить на огонь, довести до кипения. Recharged soup to taste with salt and sugar, add sliced boiled straw mushrooms, bay leaf, 5-6 peas pepper, put on fire, bring to a boil. За 5 минут до конца варки заправить сметаной. 5 minutes before end of cooking fill with sour cream. Подать на стол, посыпав измельченной зеленью. Apply on the table, sprinkled with chopped greens. Отдельно можно подать рассыпчатую гречневую кашу. Serve crumbly kasha. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |