Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: холодные супы Recipes - Culinary Exclusive: Recipes of the first dishes: cold soups

Свекольник Beetroot soup

На 500 г свеклы – 200 г картофеля, 2 свежих огурца, 75 г зеленого лука, 50 г хрена, 2 яйца. At 500 g beet - 200 g potatoes, 2 fresh cucumbers, 75 g onions, 50 g horseradish 2 eggs.

500 г свеклы 500 g beet
200 г картофеля 200 g potatoes
2 свежих огурца 2 fresh cucumber
75 г зеленого лука 75 g green onions
50 г хрена 50 g of horseradish
2 яйца 2 eggs
2 ст. 2 tbsp. ложки сметаны tablespoons sour
1 ч. ложку сахару 1 tea spoon of sugar
Уксус по вкусу Vinegar to taste

Свеклу очистить, нарезать маленькими кубиками, положить в кастрюлю, залить водой (из расчета 2 стакана на порцию), добавить чайную ложку уксуса и поставить варить на 20-30 минут. Beets are cleaned, cut into small cubes, put in a saucepan, add water (at a cost of 2 cups per serving), add a teaspoon of vinegar and put to boil for 20-30 minutes. Готовый свекольный отвар процедить и охладить; свеклу положить в кастрюлю, туда же добавить вареный картофель и огурцы, нарезанные маленькими кубиками, рубленое яйцо и мелко нарезанный зеленый лук. Ready beet broth of strain and cool, put the beets in a saucepan, place the same add boiled potatoes and cucumbers, sliced into small cubes, chopped egg and chopped green onions. Перед подачей на стол в кастрюлю положить тертый хрен, соль, сахар, горчицу. Before serving in the pan put grated horseradish, salt, sugar, mustard. Все это залить свекольным отваром, добавить сметану и размешать. This flood beet broth, add cream and stir. Подавая на стол, свекольник посыпать зеленью. Giving to the table, beetroot soup sprinkled with herbs.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты первых блюд: холодные супы Section Recipes Appetizer: cold soups Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Cold beetroot soup|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact