News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Свекольник Beetroot soupНа 500 г свеклы – 200 г картофеля, 2 свежих огурца, 75 г зеленого лука, 50 г хрена, 2 яйца. At 500 g beet - 200 g potatoes, 2 fresh cucumbers, 75 g onions, 50 g horseradish 2 eggs.500 г свеклы 500 g beet 200 г картофеля 200 g potatoes 2 свежих огурца 2 fresh cucumber 75 г зеленого лука 75 g green onions 50 г хрена 50 g of horseradish 2 яйца 2 eggs 2 ст. 2 tbsp. ложки сметаны tablespoons sour 1 ч. ложку сахару 1 tea spoon of sugar Уксус по вкусу Vinegar to taste Свеклу очистить, нарезать маленькими кубиками, положить в кастрюлю, залить водой (из расчета 2 стакана на порцию), добавить чайную ложку уксуса и поставить варить на 20-30 минут. Beets are cleaned, cut into small cubes, put in a saucepan, add water (at a cost of 2 cups per serving), add a teaspoon of vinegar and put to boil for 20-30 minutes. Готовый свекольный отвар процедить и охладить; свеклу положить в кастрюлю, туда же добавить вареный картофель и огурцы, нарезанные маленькими кубиками, рубленое яйцо и мелко нарезанный зеленый лук. Ready beet broth of strain and cool, put the beets in a saucepan, place the same add boiled potatoes and cucumbers, sliced into small cubes, chopped egg and chopped green onions. Перед подачей на стол в кастрюлю положить тертый хрен, соль, сахар, горчицу. Before serving in the pan put grated horseradish, salt, sugar, mustard. Все это залить свекольным отваром, добавить сметану и размешать. This flood beet broth, add cream and stir. Подавая на стол, свекольник посыпать зеленью. Giving to the table, beetroot soup sprinkled with herbs. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Cold beetroot soup|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода. Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |