News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Салат из вареного мяса по-швейцарски Salad of boiled meat in Swiss styleНа 3 порции: 160 г мяса, 40 г зеленого салата, 1 луковица, 4 соленых огурца, 3 яблока. For 3 servings: 160 grams of meat, 40 g of lettuce, 1 onion, 4 pickles, 3 apples.160 г мяса 160 g of meat 40 г зеленого салата 40 g lettuce 1 луковица 1 onion 4 соленых огурца 4 pickles 3 яблока 3 apples 1 ст л растительного масла 1 tbsp vegetable oil сахар, горчица, соль, перец, уксус sugar, mustard, salt, pepper, vinegar Вареное мясо, салат, лук, огурцы и яблоки нашинковать одинаковыми кусочками, смешать, и заправить маслом, сахаром, солью, перцем и уксусом по вкусу. Cooked meat, lettuce, onions, cucumbers and chop apples identical pieces, mix, and fill with oil, sugar, salt, pepper and vinegar to taste. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Salads with boiled meat|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода. Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |