News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Салат из баранины с редькой и репчатым луком Salad of lamb with radish and onionsНа 6 порций: 300 г баранины, 100 г редьки, 4 ст. For 6 servings: 300 g lamb, 100 g radishes, 4 st. ложки растительного масла, соль, перец, специи, зелень. tablespoons vegetable oil, salt, pepper, spices, herbs.На 6 порций: For 6 servings: 300 г баранины 300 g mutton 100 г редьки 100 g turnips 4 ст. 4 Art. ложки растительного масла tablespoons vegetable oil Соль, перец, специи, зелень Salt, pepper, spices, herbs Баранину отварить со специями, отделить мясо от костей, нарезать соломкой. Boil mutton with spices, to separate meat from bones, cut into julienne. Репчатый лук нарезать лук кружочками и обжарить на растительном масле до золотистого цвета. Onions cut into circles and fry the onion in vegetable oil until golden brown. Редьку промыть, очистить и нарезать соломкой. Radish wash, peel and cut into sticks. Все смешать, добавить соль, перец, заправить майонезом и перемешать. All the mix, add salt, pepper, season with mayonnaise and mix well. Готовый салат украсить зеленью. Ready to decorate the salad greens. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |