Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные Recipes - culinary Exclusive: salad recipes: meat

Салат с говяжьим языком и овощами Salad with beef tongue and vegetables

На 12 порций: 1 кг говяжьего языка, 500 г картофеля, 250 г моркови, 100 г соленых огурцов. For 12 servings: 1 kg of beef tongue, 500 g of potatoes, 250 g carrots, 100 g pickled cucumbers.

На 12 порций: For 12 servings:
1 кг говяжьего языка 1 kg of beef tongue
500 г картофеля 500 g potatoes
250 г моркови 250 g carrots
100 г соленых огурцов 100 g pickled cucumbers
5 ст. 5 tablespoons. ложек растительного масла tablespoons vegetable oil
2.5 ст. 2.5 Art. ложки уксуса 3% tablespoons of vinegar 3%
40 г корня сельдерея 40 g celery root
1 яйцо 1 egg
Соль, перец, петрушка Salt, pepper, parsley

Морковь, картофель, корень сельдерея промыть и отварить в подсоленной воде. Carrots, potatoes, celery root wash and boil in salted water. Подготовленные овощи и соленые огурцы нарезать кубиками, заправить смесью из уксуса с растительным маслом, добавить соль, перец, все перемешать. Prepared vegetables and pickles into cubes, season with a mixture of vinegar and vegetable oil, add salt, pepper, mix. Язык отварить со специями, очистить от кожи, нарезать тонкими ломтиками, уложить по краям блюда. Language boil with spices, remove skin, cut into thin slices, lay on the edges of the dish. В центр положить подготовленный овощной салат. In the center put a prepared vegetable salad. Готовый салат украсить нарезанным вареным яйцом и зеленью петрушки. Ready to decorate salad chopped boiled egg and parsley.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты салатов: мясные Section salads recipes: meat Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Beef tongue salad|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact