News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Салат с говяжьим языком и овощами Salad with beef tongue and vegetablesНа 12 порций: 1 кг говяжьего языка, 500 г картофеля, 250 г моркови, 100 г соленых огурцов. For 12 servings: 1 kg of beef tongue, 500 g of potatoes, 250 g carrots, 100 g pickled cucumbers.На 12 порций: For 12 servings: 1 кг говяжьего языка 1 kg of beef tongue 500 г картофеля 500 g potatoes 250 г моркови 250 g carrots 100 г соленых огурцов 100 g pickled cucumbers 5 ст. 5 tablespoons. ложек растительного масла tablespoons vegetable oil 2.5 ст. 2.5 Art. ложки уксуса 3% tablespoons of vinegar 3% 40 г корня сельдерея 40 g celery root 1 яйцо 1 egg Соль, перец, петрушка Salt, pepper, parsley Морковь, картофель, корень сельдерея промыть и отварить в подсоленной воде. Carrots, potatoes, celery root wash and boil in salted water. Подготовленные овощи и соленые огурцы нарезать кубиками, заправить смесью из уксуса с растительным маслом, добавить соль, перец, все перемешать. Prepared vegetables and pickles into cubes, season with a mixture of vinegar and vegetable oil, add salt, pepper, mix. Язык отварить со специями, очистить от кожи, нарезать тонкими ломтиками, уложить по краям блюда. Language boil with spices, remove skin, cut into thin slices, lay on the edges of the dish. В центр положить подготовленный овощной салат. In the center put a prepared vegetable salad. Готовый салат украсить нарезанным вареным яйцом и зеленью петрушки. Ready to decorate salad chopped boiled egg and parsley. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Beef tongue salad|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода. Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |