Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные Recipes - culinary Exclusive: salad recipes: meat

Салат из вареной колбасы с зеленой фасолью Salad of boiled sausage with green beans

На 8 порций: 500 г вареной колбасы, 600 г стручковой фасоли, 150 г помидоров, 5 ст. For 8 servings: 500 g of cooked sausage, 600 g pods of beans, 150 g tomatoes, 5 st. ложек растительного масла. tablespoons vegetable oil.

На 8 порций: For 8 servings:
500 г вареной колбасы 500 g of cooked sausages
600 г стручковой фасоли 600 g bean pods
150 г помидоров 150 g tomatoes
5 ст. 5 tablespoons. ложек растительного масла tablespoons vegetable oil
2 ст. 2 tbsp. ложки 3% уксуса tablespoons vinegar 3%
1 головка репчатого лука 1 onions
Зеленый салат, соль, перец, петрушка Green salad, salt, pepper, parsley

Фасоль промыть, очистить от жилок, отварить в подсоленной воде и нарезать ромбиками. Rinse beans, remove veins, boil in salted water and cut Diamonds. Колбасу нарезать небольшими кубиками и смешать с подготовленной фасолью. Sausage cut into small cubes and mix with prepared beans. Уксус смешать с растительным маслом, солью, перцем, нашинкованным репчатым луком и петрушкой. Vinegar mixed with vegetable oil, salt, pepper, chopped onions and parsley. Залить салат подготовленным соусом и поставить в прохладное место на 15-30 мин. Cover with prepared salad dressing and put in a cool place for 15-30 minutes. Салат украсить кружочками помидоров и измельченными листьями зеленого салата. Salad decorate circles chopped tomatoes and lettuce leaves.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты салатов: мясные Section salads recipes: meat Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact