News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Салат из вареной колбасы с зеленой фасолью Salad of boiled sausage with green beansНа 8 порций: 500 г вареной колбасы, 600 г стручковой фасоли, 150 г помидоров, 5 ст. For 8 servings: 500 g of cooked sausage, 600 g pods of beans, 150 g tomatoes, 5 st. ложек растительного масла. tablespoons vegetable oil.На 8 порций: For 8 servings: 500 г вареной колбасы 500 g of cooked sausages 600 г стручковой фасоли 600 g bean pods 150 г помидоров 150 g tomatoes 5 ст. 5 tablespoons. ложек растительного масла tablespoons vegetable oil 2 ст. 2 tbsp. ложки 3% уксуса tablespoons vinegar 3% 1 головка репчатого лука 1 onions Зеленый салат, соль, перец, петрушка Green salad, salt, pepper, parsley Фасоль промыть, очистить от жилок, отварить в подсоленной воде и нарезать ромбиками. Rinse beans, remove veins, boil in salted water and cut Diamonds. Колбасу нарезать небольшими кубиками и смешать с подготовленной фасолью. Sausage cut into small cubes and mix with prepared beans. Уксус смешать с растительным маслом, солью, перцем, нашинкованным репчатым луком и петрушкой. Vinegar mixed with vegetable oil, salt, pepper, chopped onions and parsley. Залить салат подготовленным соусом и поставить в прохладное место на 15-30 мин. Cover with prepared salad dressing and put in a cool place for 15-30 minutes. Салат украсить кружочками помидоров и измельченными листьями зеленого салата. Salad decorate circles chopped tomatoes and lettuce leaves. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |