Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные Recipes - culinary Exclusive: salad recipes: meat

Салат "Цезарь" с беконом и яйцом Caesar salad with bacon and eggs

На 4 порции: 4 яйца, 6 полосок бекона, 1 толстый кусок белого хлеба, 6 ст. For 4 servings: 4 eggs, 6 strips bacon, 1 thick slice of white bread, 6 tablespoons. ложек майонеза, 4 ст. tablespoons mayonnaise, 4 tablespoons. ложки оливкового масла. of olive oil.

На 4 порции: For 4 servings:
4 яйца 4 eggs
6 полосок бекона 6 strips bacon
1 толстый кусок белого хлеба 1 thick slice of white bread
6 ст. 6 tablespoons. ложек майонеза tablespoons mayonnaise
4 ст. 4 Art. ложки оливкового масла olive oil
2 ст. 2 tbsp. ложки лимонного сока lemon juice
Вурчестерширский соус Vurchestershirsky sauce
1 кочан зеленого салата 1 a head of lettuce
50 г тертого сыра пармезан 50 g grated parmesan cheese

Приготовить яйца и бекон. Prepare bacon and eggs. В кастрюле с кипящей водой отварить яйца в течение 5 мин. In a saucepan of boiling water, boil the eggs for 5 minutes. Запечь бекон на гриле в течение 4-х минут с каждой стороны. Bake bacon on the grill for 4 minutes on each side. Подсушить хлеб в духовке и нарезать на кубики. Dry a little bread in the oven and cut into cubes. Слить яйца и подержать под струей холодной воды. Drain the eggs and hold under running cold water. Очистить и порезать на четвертинки. Peel and cut into quarters. Порезать бекон на маленькие кусочки. Chop the bacon into small pieces.

Сделать заправку. Make filling. Для чего взбить майонез, оливковое масло, лимонный сок и вурчестерширский соус, приправить. Why beat mayonnaise, olive oil, lemon juice and vurchestershirsky sauce, season. Порвать листья зеленого салата и сложить в салатницу, посыпать половиной пармезана. Breaking lettuce and put in bowl and sprinkle with half of Parmesan. Добавить яйцо, бекон и крутоны (подсушенный хлеб) и перемешать. Add egg, bacon and croutons (dried bread) and mix. Побрызгать заправкой и посыпать остатками пармезана. Sprinkle with dressing and sprinkle with Parmesan residues.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты салатов: мясные Section salads recipes: meat Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact