News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Салат "Цезарь" с беконом и яйцом Caesar salad with bacon and eggsНа 4 порции: 4 яйца, 6 полосок бекона, 1 толстый кусок белого хлеба, 6 ст. For 4 servings: 4 eggs, 6 strips bacon, 1 thick slice of white bread, 6 tablespoons. ложек майонеза, 4 ст. tablespoons mayonnaise, 4 tablespoons. ложки оливкового масла. of olive oil.На 4 порции: For 4 servings: 4 яйца 4 eggs 6 полосок бекона 6 strips bacon 1 толстый кусок белого хлеба 1 thick slice of white bread 6 ст. 6 tablespoons. ложек майонеза tablespoons mayonnaise 4 ст. 4 Art. ложки оливкового масла olive oil 2 ст. 2 tbsp. ложки лимонного сока lemon juice Вурчестерширский соус Vurchestershirsky sauce 1 кочан зеленого салата 1 a head of lettuce 50 г тертого сыра пармезан 50 g grated parmesan cheese Приготовить яйца и бекон. Prepare bacon and eggs. В кастрюле с кипящей водой отварить яйца в течение 5 мин. In a saucepan of boiling water, boil the eggs for 5 minutes. Запечь бекон на гриле в течение 4-х минут с каждой стороны. Bake bacon on the grill for 4 minutes on each side. Подсушить хлеб в духовке и нарезать на кубики. Dry a little bread in the oven and cut into cubes. Слить яйца и подержать под струей холодной воды. Drain the eggs and hold under running cold water. Очистить и порезать на четвертинки. Peel and cut into quarters. Порезать бекон на маленькие кусочки. Chop the bacon into small pieces. Сделать заправку. Make filling. Для чего взбить майонез, оливковое масло, лимонный сок и вурчестерширский соус, приправить. Why beat mayonnaise, olive oil, lemon juice and vurchestershirsky sauce, season. Порвать листья зеленого салата и сложить в салатницу, посыпать половиной пармезана. Breaking lettuce and put in bowl and sprinkle with half of Parmesan. Добавить яйцо, бекон и крутоны (подсушенный хлеб) и перемешать. Add egg, bacon and croutons (dried bread) and mix. Побрызгать заправкой и посыпать остатками пармезана. Sprinkle with dressing and sprinkle with Parmesan residues. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |