Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Tuscan salad with beans Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные Recipes - culinary Exclusive: salad recipes: meat

Тосканский салат с фасолью Tuscan salad with beans

На 4-6 порций: 4 полоски копченого бекона, 250 г зеленой фасоли, 400 г банка консервированной белой фасоли, 400 г банка консервированной красной фасоли, 175 г помидор. 4-6 servings: 4 strips of smoked bacon, 250 g green beans, 400 g tin of white beans, 400 g tin red kidney beans, 175 g of tomato.

4 полоски копченого бекона 4 strips smoked bacon
250 г зеленой фасоли 250 g green beans
400 г банка консервированной белой фасоли, слитой и промытой 400 g tin of white beans, drained and flushed
400 г банка консервированной красной фасоли, слитой и промытой 400 g tin red kidney beans, drained and flushed
175 г порезанных на четвертинки маленьких помидор 175 g cut into quarters small tomatoes
3 ст. 3 tbsp. ложки оливкового масла olive oil
1 ст. 1 tbsp. ложка красного винного уксуса tablespoon red wine vinegar
2 ст. 2 tbsp. ложки зернистой горчицы tablespoons grainy mustard
2 ст. 2 tbsp. ложки свежего базилика tablespoons fresh basil

Обжарить на гриле бекон до хрустящей корочки, затем нарезать его на маленькие кусочки. Fry the bacon on the grill until crisp, then cut it into small pieces. Довести до кипения большую кастрюлю с соленой водой, добавить в нее зеленую фасоль и варить до мягкости. Boil a large pot with salted water, add some green beans and cook until soft. Слить и промыть под холодной водой. Drain and rinse under cold water. Соединить фасоль с беконом и добавить консервированную фасоль и помидоры. Combine beans with bacon and add the canned beans and tomatoes. Добавить все оставшиеся ингредиенты, перемешать и сразу же подавать. Add all remaining ingredients, stir and serve immediately.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты салатов: мясные Section salads recipes: meat Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Салат с красной фасолью эксклюзив картинки|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact