Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные Recipes - culinary Exclusive: salad recipes: meat

Салат с черносливом Salad with prunes

12 мелких картофелин, 12 штук чернослива, 12 ломтиков бекона, 1 кочан салата, 250 г моркови. 12 small potatoes, 12 pieces of prunes, 12 slices of bacon, 1 lettuce, 250 g of carrots.

12 мелких картофелин 12 small potatoes
12 штук чернослива 12 pieces of prunes
12 ломтиков бекона 12 slices bacon
1 кочан салата 1 lettuce
250 г моркови 250 g carrots
4 стебля сельдерея 4 celery stalks
50 г сыра рокфор 50 g Roquefort cheese
150 г йогурта 150 g yogurt
Соль, перец Salt, pepper

Картофель вымыть и варить в подсоленной воде до готовности. Wash potatoes and boil in salted water until done. Воду слить, картофель охладить и очистить. Pour water, potatoes, cool and clean. Духовку нагреть до 200° С. Чернослив промыть в горячей воде, очищенный картофель и чернослив обернуть в 1/2 ломтика бекона и закрепить зубочисткой. Oven heated to 200 ° C. Prunes wash in hot water, peeled potatoes and prunes wrapped in 1 / 2 slices of bacon and secure the toothpick. Застелить противень фольгой, выложить на нее рулетики из бекона, запекать 15 мин. Lay a baking sheet with foil, lay on her rolls of bacon, bake for 15 minutes. Салат разобрать и вымыть, сельдерей и морковь вымыть, морковь почистить и натереть на терке, сельдерей нарезать. Disassemble and wash salad, celery and carrots to wash, clean the carrots and grate, chop the celery. Сыр размять, влить к нему йогурт, посолить и поперчить. Cheese knead, add it to yogurt, add salt and pepper. Салата разложить по тарелкам с картофелем, морковью, мясом, сельдереем и черносливом. Salad arrange on plates with potatoes, carrots, meat, celery and prunes. Полить сырным или лимонно - сырным соусом. Serve with cheese or lemon - cheese sauce.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты салатов: мясные Section salads recipes: meat Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact