Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: солянки Recipes - Culinary Exclusive: Recipes Appetizer: Salsola

Солянка мясная Solyanka

На 500 г мяса (для бульона) 300 г вареных или жаренных мясных продуктов... At 500 grams of meat (for broth) 300 g of boiled or grilled meat ...

На 500 г мяса (для бульона) 300 г вареных или жаренных мясных продуктов (мясо из бульона, ветчина, сосиски, копченая колбаса), 2 луковицы, 3-4 соленых огурца, 1-2 ст. 500 g of meat (for broth) 300 g of boiled or grilled meat (meat from the broth, ham, sausage, smoked sausage), 2 onions, 3-4 pickled cucumbers, 1-2 tbsp. ложки томата-пюре, 3 ст. tablespoons tomato puree, 3 tbsp. ложки сливочного масла, 100 г сметаны, 10 шт. tablespoons of butter, 100 g sour cream, 10 pc. маслин, 1 ст. olives, 1 tbsp. ложка каперсов, 0,5 лимона, 2,5-3 л воды. tablespoon capers, lemon 0,5, 2,5-3 liters of water.

Нарезать репчатый лук тонкой соломкой, слегка не подрумянивая, поджарить его и тушить с томат-пюре и маслом в течение 10-15 минут. Cut onions into fine strips, slightly not podrumyanivaya, roast and stew it with tomato puree and butter for 10-15 minutes. Очистить соленые огурцы от кожицы и семян, мелко нарезать их и добавить поджаренный лук, каперсы, 1 лавровый лист и залить все предварительно сваренным и процеженным мясным бульоном; вскипятить и добавить отваренные и поджаренные мясные продукты, нарезанные маленькими тонкими кусочками; проварить все на слабом кипении 8-10 минут. Clear pickles from skin and seeds and finely chop them and add fried onion, capers, 1 bay leaf and pour all the pre-cooked and strained meat broth, boil and add the boiled and roasted meats, diced small thin slices, boil all at low boiling 8-10 minutes. При подаче на стол солянку заправить сметаной, положить в каждую тарелку ломтик, очищенного от кожуры лимона, маслины и укроп. Serve soup with sour cream fill, put in each dish slice, peeled lemon, olives and fennel.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


Раздел Рецепты первых блюд: солянки Section Recipes Appetizer: Salsola Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact