News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Солянка мясная SolyankaНа 500 г мяса (для бульона) 300 г вареных или жаренных мясных продуктов... At 500 grams of meat (for broth) 300 g of boiled or grilled meat ...На 500 г мяса (для бульона) 300 г вареных или жаренных мясных продуктов (мясо из бульона, ветчина, сосиски, копченая колбаса), 2 луковицы, 3-4 соленых огурца, 1-2 ст. 500 g of meat (for broth) 300 g of boiled or grilled meat (meat from the broth, ham, sausage, smoked sausage), 2 onions, 3-4 pickled cucumbers, 1-2 tbsp. ложки томата-пюре, 3 ст. tablespoons tomato puree, 3 tbsp. ложки сливочного масла, 100 г сметаны, 10 шт. tablespoons of butter, 100 g sour cream, 10 pc. маслин, 1 ст. olives, 1 tbsp. ложка каперсов, 0,5 лимона, 2,5-3 л воды. tablespoon capers, lemon 0,5, 2,5-3 liters of water. Нарезать репчатый лук тонкой соломкой, слегка не подрумянивая, поджарить его и тушить с томат-пюре и маслом в течение 10-15 минут. Cut onions into fine strips, slightly not podrumyanivaya, roast and stew it with tomato puree and butter for 10-15 minutes. Очистить соленые огурцы от кожицы и семян, мелко нарезать их и добавить поджаренный лук, каперсы, 1 лавровый лист и залить все предварительно сваренным и процеженным мясным бульоном; вскипятить и добавить отваренные и поджаренные мясные продукты, нарезанные маленькими тонкими кусочками; проварить все на слабом кипении 8-10 минут. Clear pickles from skin and seeds and finely chop them and add fried onion, capers, 1 bay leaf and pour all the pre-cooked and strained meat broth, boil and add the boiled and roasted meats, diced small thin slices, boil all at low boiling 8-10 minutes. При подаче на стол солянку заправить сметаной, положить в каждую тарелку ломтик, очищенного от кожуры лимона, маслины и укроп. Serve soup with sour cream fill, put in each dish slice, peeled lemon, olives and fennel. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |