News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Омлетный салат Omletny salad5 яиц, 300 г вареного мяса или колбасы, 2 луковицы, 0,5 ст. 5 eggs, 300 g of cooked meat or sausage, 2 onions, 0,5 st. молока, майонез, соль. milk, mayonnaise, salt.5 яиц 5 eggs 300 г вареного мяса или колбасы 300 g cooked meat or sausage 2 луковицы 2 onions 0,5 ст. 0,5 st. молока milk Майонез Mayonnaise Соль, перец, чернослив, зелень, ядра грецких орехов - по вкусу Salt, pepper, prunes, greens, walnut kernels - to taste Яйца взбить с молоком и поджарить с обеих сторон, остудить и нарезать соломкой. Beat eggs well with milk and fry on both sides, cool and cut into sticks. Нарезать мясо (колбасу). Slice the meat (sausage). Лук очистить, мелко нарезать и обжарить. Onions cleaned, cut into small pieces and fry. Нарезать чернослив, добавить в салат, посыпать орехами, посолить, поперчить, заправить майонезом. Cut the prunes, add to salad, sprinkle with nuts, salt, pepper, season with mayonnaise. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |