News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Слоеное тесто Puff pastry250 г муки, 10 ст.л. 250 g flour, 10 tablespoons воды, 2 ст.л. water, 2 tablespoons коньяка, 250 г маргарина, 1 ч.л. brandy, 250 g margarine, 1 teaspoon соли salt250 г муки 250 g flour 10 ст. 10 cent. л. l. воды water 2 ст. 2 tbsp. л. l. коньяка brandy 250 г маргарина 250 g margarine 1 ч. л. 1 tsp. соли salt Муку просеять, сделать в середине углубление, всыпать туда соль, влить коньяк, воду, замесить крепкое, тягучее тесто, подмешать чайную ложку маргарина. Sift flour, for mid-cavity, Sikes salt, pour in brandy, water, knead strong, stretchy dough, mixed with a teaspoon of margarine. Маргарин раскатать в толстый прямоугольный пласт. Margarine unroll in thick rectangular formation. Тесто и маргарин поставить в холодное место (на 30-40 мин) Dough and margarine to put in a cold place (30-40 min) для одинаковой температуры. for the same temperature. Тесто раскатать на посыпанной мукой поверхности, что бы получить прямоугольный пласт с небольшим утолщением посередине. Roll out dough on floured surface, which would have a rectangular layer with a slight bulge in the middle. Положить в центр пласта теста маргарин и загнуть тесто с обеих сторон. Put the dough in the center seam margarine and fold the dough on both sides. Поставить в холод приблизительно на 20 мин. Put in refrigerator for about 20 minutes. и снова раскатать, затем трижды сложить его и поставить в холодильник на 30 мин. and then roll, then fold it three times and refrigerate for 30 minutes. Еще дважды повторить этот процесс. Twice more repeat the process. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Пафф, рецепт|pizza puff pastry twists рецепт|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода. Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |