Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов: печенье Recipes - Culinary Exclusive: dessert recipes: biscuits

Лимонно-миндальное печенье Lemon-almond cookies

1 лимон, 2 яичных белка, 150 г мелкого сахара, 100 г молотых семян пинии, 50 г молотых фисташек, 60 штук ядер фисташек. 1 lemon, 2 egg protein, 150 grams of fine sugar, 100 g of ground pine seeds, 50 g of ground pistachios, 60 pieces of pistachio kernels.

На 60 порций : 1 лимон At 60 servings: 1 lemon
2 яичных белка 2 egg whites
150 г мелкого сахара 150 g fine sugar
100 г молотых семян пинии 100 g of ground pine seeds
50 г молотых фисташек 50 g chopped pistachios
60 штук ядер фисташек 60 pieces of pistachio kernels

Выложить противень бумагой для выпекания. Put baking parchment paper. Промыть лимон, натереть цедру и выжать сок из половины лимона. Wash the lemon, grate rind and squeeze juice of half a lemon. Хорошо взбить белки с 1-2 ст.л. Well beaten egg with 1-2 tbsp лимонного сока, при этом порциями добавлять сахар, перемешать с цедрой, фисташками и пинией. lemon juice, with portions add sugar, mix with the zest, pistachios and piniey. Нагреть духовку. Heat the oven. Наполнить белковой массой мешочек и выдавить на противень кружочки с грецкий орех, выпекать 30 мин. Fill the protein mass of the bag and press out circles on the baking sheet with walnuts, bake 30 minutes. Охладить. Cool.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты десертов: печенье Section recipes desserts: cookies Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Макарун из грецких орехов|macroons рецепт|macaroons рецепт|рецепт macaroon лимон|рецепт macaroon|macaroon рецепт|можно ли выпекать печенье макаруны с молотыми грецкими орехами|макарун из арахиса|печеньеминдальное макарунс уфа|macaroon cookies рецепт|миндальное печенье macaroons|печенье macaroon рецепт|macaroon с фисташками|макаронс с грецкими орехами рецепт|макаруны из грецкого ореха|макарунс с грецкого ореха|макаруны из грецких орехов|макарунс с лимон|macaroon cookie рецепт|макарун с грецким орехом рецепт|макарунс на грецких орехах|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact