Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Schi fraîches Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: щи Recettes - Culinary Exclusif: Recettes des premiers plats: soupe

Щи свежие Schi fraîches

Баранина - 600 г, капуста свежая - 500 г, картофель - 2 шт., лук - 1 шт., морковь - 1 шт. Mouton - 600 g de chou frais - 500 g de pommes de terre - 2 pcs., Oignon - 1 pc., Carottes - 1 pc.

баранина - 600 г Mouton - 600 g
капуста свежая - 500 г frais de chou - 500 g
картофель - 2 шт. Pommes de terre - 2 pcs.
лук - 1 шт. oignon - 1 pc.
морковь - 1 шт. carottes - 1 pc.
масло - 1 ст. Huile - 1 cuillère à soupe. ложки cuillère
сметана - 2 ст. crème sure - 2 c. à soupe. ложки cuillère
петрушка, укроп, вода, соль persil, aneth, eau, sel

Мясо залить холодной водой и поставить варить. Viande verser de l'eau froide et mettez à ébullition. По мере появления пены снимать ее. Comme la formation de mousse supprimer. Когда мясо будет почти готово, в бульон опустить нашинкованную капусту, нарезанный кубиками картофель, морковь, лук и варить до полной готовности овощей. Lorsque la viande est presque prêt, le bouillon supprimé chou râpé, pommes de terre coupées en dés, les carottes, les oignons et cuire jusqu'à ce que les légumes prêts. При подаче посыпать суп мелко нарезанной зеленью, положить сметану. Lors de servir, saupoudrer avec de la soupe verts finement hachés, mettez la crème sure.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты первых блюд: щи Section recettes premiers plats: soupe Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Soupe russe au chou blanc schi|soupe au chou recette|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact