Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: щи Recettes - Culinary Exclusif: Recettes des premiers plats: soupe

Щи деревенские Schi village

Говядина - 450 г, кости - 200 г, капуста квашеная - 500 г, морковь - 2 шт., лук - 2 шт. Viande bovine - 450 g, de l'os - 200 g de chou - 500 g, carottes - 2 pcs., Oignons - 2 pcs.

говядина - 450 г boeuf - 450 g
кости - 200 г Bone - 200 g
капуста квашеная - 500 г chou - 500 g
морковь - 2 шт. Carottes - 2 pcs.
лук - 2 шт. oignons - 2 pcs.
петрушка - 2 шт. persil - 2 pcs.
зелень петрушки persil
шампиньоны - 100 г или сухие белые грибы - 50 г champignons - 100 g ou de champignons séchés - 50 g
томат-паста - 0,5 ст.л. pâte de tomate - 0,5 c. à soupe
мука - 0,5 стакана farine - 0,5 tasses
масло топленое - 2 ст.л. beurre fondu - 2 c. à soupe
чеснок - несколько зубочков d'ail - un peu zubochkov
сметана, соль crème sure, le sel

Сварить бульон из говядины. Cuire le bouillon. Отдельно сварить грибы, но грибной бульон не выливать. Séparément, faire cuire les champignons, mais ne pas verser le bouillon de champignons. Квашеную капусту промыть, залить грибным отваром, добавить томат-пасту, муку и тушить около 1 часа в глубокой сковородке на небольшом огне вместе с обжаренными морковью, луком костями. Rincer la choucroute, versez le bouillon de champignons, ajouter le concentré de tomate, la farine et laisser mijoter environ 1 heure dans une poêle profonde sur feu moyen, ainsi que des carottes rôties, des os oignons. Посолить и поперчить по вкусу. Saler et poivrer au goût. Можно добавить сахар. Vous pouvez ajouter du sucre.
Грибы, мясо, тушеную капусту переложить в кастрюлю, а еще лучше в глиняный горшок или чугунок, залить бульоном и варить до готовности. Bouillon de champignons, la viande, au déplacement de chou dans la casserole, et encore mieux dans un pot ou un pot, verser et faire cuire jusqu'à cuisson complète.
Щи заправлять мелко нарезанной зеленью петрушки и чесноком. Schi remplir le persil haché et l'ail. Сметану подавать отдельно. Smetana fichier séparément.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты первых блюд: щи Section recettes premiers plats: soupe


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Roti de boeuf tranche|париж viande bovine|g450l|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact