Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные Recettes - Salade de recettes culinaires Exclusif: la viande

Салат "Почтальон Печкин" Salade "Postman Pechkin"

200-300 г печенки, 2-3 большие луковицы, 4 яйца, соль, соевый соус, майонез, растительное масло. 200-300 g de foie, 2-3 gros oignons, 4 oeufs, le sel, la sauce soja, la mayonnaise, l'huile végétale.

200-300 г печенки 200-300 g de foie
2-3 большие луковицы 2-3 gros oignons
4 яйца 4 oeufs
соль sel
соевый соус soja
майонез mayonnaise
растительное масло huile

Печенку порезать тонкими длинными брусочками и обжарить. Foie tranche mince, longue, de petits bars et les faire frire. Лук порезать тонкими полукольцами и обжарить в растительном масле без запаха, добавив в середине жарки соевый соус или сухой чеснок. Oignons coupés demi-anneaux minces et les faire frire dans l'huile végétale sans l'odeur, l'ajout dans le milieu de la sauce de soja de cuisine ou d'ail séché. Все это выложить в салатник вместе с маслом, в котором жарилось. Tout cela était dans le saladier avec le beurre, qui zharilos. Яйца, по одному, взбить и выпечь на сковородке (с двух сторон). Les œufs, un par un, battu et cuire au four sur une plaque chauffante (des deux côtés). Потом яичные лепешки тоже порезать соломкой. Puis l'oeuf gâteaux aussi couper des pailles. Все соединить, если требуется, посолить (учтите, что соевый соус очень соленый), добавить майонез и перемешать. Tous sur le lien, si nécessaire, ajouter le sel (rappelez-vous que la sauce de soja est très salée), ajouter la mayonnaise et mélangez bien.

Можно также использовать и вареную печенку. Vous pouvez également utiliser bouillir le foie.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты салатов: мясные Recettes de salades Section: viande Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact