Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты блинов и оладьев Recettes - Crêpes culinaires Exclusif: Des recettes et des crêpes

Оладьи из тыквы Pumpkin crêpes

Тыква — 1 кг, мука — 200 г, яйца — 2 шт., сахарный песок — 2 ст. Citrouille - 1 kg de farine - 200 g, œufs - 2 pcs. Le sucre granulé - 2 c. à soupe. ложки, соль — 1/2 чайной ложки. cuillers, sel - 1 / 2 c. à thé.

тыква — 1 кг citrouille - 1 kg
мука — 200 г farine - 200 g
яйца — 2 шт. Oeufs - 2 pcs.
сахарный песок — 2 ст. de sucre granulé - 2 c. à soupe. ложки cuillère
соль — 1/2 чайной ложки sel - 1 / 2 c. à thé

Тыкву вымыть, очистить, освободить от семян и натереть на крупной терке. Laver la citrouille, propre, exempt de graines et les râper. В полученную массу влить яйца, добавить соль и сахар, взбить венчиком в пышную пену. Dans la masse résultant pour les oeufs, ajouter le sel et le sucre, mélanger au fouet pour fouetter en mousse moelleuse. Затем, продолжая процесс, вмешать небольшими порциями муку. Ensuite, la poursuite du processus, d'intervenir dans de petites portions de farine. Смесь по консистенции должна напоминать густую сметану. Le mélange doit ressembler à la consistance d'une crème épaisse. Зачерпывая приготовленное тесто ложкой и выливая его на раскаленную, смазанную растительным маслом сковороду, обжарить оладьи с обеих сторон. Écopant pâte cuite avec une cuillère et verser sur une chaude poêle huilée, faire frire les galettes sur les deux côtés. Подавать горячими с маслом или сметаной. Servir chaud avec du beurre ou de crème sure.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты блинов и оладьев Section «Recettes crêpes et galettes Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact