Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты диетических и постных блюд Recettes - Culinary Exclusif: Recettes diététiques et des plats de légumes

Грибной острый салат Salade de champignons épicés

400 г шампиньонов, 50 г растительного масла, 1 красный сладкий перец, 2 зубчика чеснока, 1 морковь, 1 луковица. 400 g de champignons, 50 g d'huile végétale, 1 poivron rouge, 2 gousses d'ail, 1 carotte, 1 oignon.

400 г шампиньонов 400 g de champignons
50 г растительного масла 50 g d'huile végétale
1 красный сладкий перец 1 poivron rouge
2 зубчика чеснока 2 gousses d'ail
1 морковь 1 carotte
1 луковица 1 oignon
1 ст. 1 c. à soupe. ложка сахара cuillère à café de sucre
0,5 ч. ложки уксуса 0,5 cuillères à café de vinaigre
черный молотый перец poivre
соль sel

Шампиньоны нарезать ломтиками и отварить в подсоленной воде до мягкости, откинуть на дуршлаг и промыть холодной кипяченой водой. Trancher les champignons et les faire bouillir dans l'eau salée jusqu'à tendreté, les égoutter et jeter le rincer à l'eau bouillie refroidie.
Морковь и лук измельчить, поджарить на растительном масле, остудить. Carotte et hachez l'oignon, le faire frire dans l'huile végétale, cool.
Болгарский перец очистить от семян, мелко порезать, смешать с грибами и жареной морковью. Poivre bulgare nettoyage des semences, finement hachés, mélangés avec des champignons et les carottes rôties. Заправить салат солью, чесноком, перцем, уксусом, сахаром и дать настояться. Assaisonner avec le sel, la salade, l'ail, le poivre, le vinaigre, le sucre et laisser infuser.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты диетических и постных блюд Section Recettes diététiques et des plats de légumes Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact