Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Crêpes aux légumes et au jambon Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты блинов и оладьев Recettes - Crêpes culinaires Exclusif: Des recettes et des crêpes

Блинчики с овощами и ветчиной Crêpes aux légumes et au jambon

На 4 порции : 150 г шампиньонов, 300 г замороженного шпината, 1/2 пучка зеленого лука, 120 г сливочного масла или маргарина. Pour 4 personnes: 150 grammes de champignons, 300 g d'épinards surgelés, 1 / 2 oignons bouquet verts, 120 g de beurre ou de margarine.

150 г шампиньонов 150 g de champignons
300 г замороженного шпината 300 g d'épinards surgelés
1/2 пучка зеленого лука 1 / 2 botte d'oignons verts
120 г сливочного масла или маргарина 120 g de beurre ou de margarine
3 яйца 3 oeufs
250 мл молока 250 ml de lait
150 г муки 150 g de farine
2 ст. 2 c. à soupe. ложки кедровых орешков cuillères à soupe de pignons de pin
200 г сметаны 200 g de crème aigre
8 ломтиков вареной ветчины 8 tranches de jambon cuit
молотый черный перец, соль poivre noir moulu, sel

Шпинат разморозить. Épinards décongelés. Грибы почистить и нарезать ломтиками, лук очистить и порубить. Champignons, nettoyés et coupés en rondelles, pelez et hachez l'oignon. То и другое обжарить в 20 г сливочного масла. Les deux frire dans 20 g de beurre. Добавить шпинат и накрыть крышкой. Ajouter les épinards et couvrir avec un couvercle. Тем временем растопить 50 г сливочного масла. Pendant ce temps, faire fondre 50 g de beurre. Взбить яйца, молоко, муку, добавив соль, и, помешивая, влить растопленное масло. Battre les oeufs, le lait, la farine, du sel et, en remuant, verser le beurre fondu. В 50 г сливочного масла испечь 8 тонких блинчиков. Dans 50 g de beurre à cuire 8 crêpes fines. Намазать блинчики сметаной и положить на каждый по ломтику ветчины. Étaler les crêpes à la crème aigre et de mettre une sur chaque tranche de jambon. Овощи приправить специями и выложить на блинчики. Légumes de saison avec des épices et de mettre sur les crêpes. Сложить блинчики треугольниками. Replier les crêpes triangles. Посыпать орешками. Saupoudrer de noix.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты блинов и оладьев Section «Recettes crêpes et galettes Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact