Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Soupe Fat Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты диетических и постных блюд Recettes - Culinary Exclusif: Recettes diététiques et des plats de légumes

Суп для толстяков Soupe Fat

6 луковиц среднего размера, несколько помидоров (можно консервированных), 1 небольшой кочан капусты... 6 oignon moyen, quelques tomates (peut être mis en boîte), 1 petite tête de chou ...

6 луковиц среднего размера 6 moyen d'oignon
несколько помидоров (можно консервированных) Plusieurs tomates (peut être mis en boîte)
1 небольшой кочан капусты 1 petite tête de chou
2 зеленых перца 2 poivrons verts
1 пучок сельдерея 1 botte de céleri
1 кубик овощного бульона 1 cube de bouillon de légumes


Порезать овощи на мелкие или средние кусочки. Couper les légumes en petites ou moyennes pièces.






Залить водой, приправить солью, перцем и острым соусом (по желанию). Couvrir d'eau, assaisonner avec le sel, le poivre et la sauce de piment (facultatif).




Кипятить на сильном огне 10 минут, затем уменьшить огонь и варить, пока овощи не станут мягкими. Faire bouillir à feu vif 10 minutes, puis réduire le feu et laisser mijoter jusqu'à ce que les légumes soient tendres.




Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene
Источник: pani.kiev.ua: Диеты Source: pani.kiev.ua: Diets

<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты диетических и постных блюд Section Recettes diététiques et des plats de légumes Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact