Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Alouettes pâte Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты к Пасхе Recettes - Recettes culinaires exclusives: pour Pâques

Жаворонки из теста Alouettes pâte

Для теста : 1 кг муки, 30 г дрожжей, 125-130 г сливочного масла, 1/2 стакана сахара, 1 стакан молока или воды, 1 яйцо. Pour la pâte: 1 kg de farine, 30 g de levure, 125-130 g de beurre, 1 / 2 tasse de sucre, 1 tasse de lait ou d'eau, 1 œuf.

1 кг муки 1 kg de farine
30 г дрожжей 30 g de levure
125-130 г сливочного масла 125-130 g de beurre
1/2 стакана сахара 1 / 2 tasse de sucre
1 стакан молока или воды 1 tasse de lait ou d'eau
1 яйцо 1 oeuf
1/3 стакана изюма 1 / 3 tasse de raisins secs
соль по вкусу sel au goût

Жаворонки - обрядовые булочки из сдобного, упругого теста. Riser - rouleaux de cérémonie de biscuits, de pâte élastique. Замесить тесто, поставить в теплое место и дать ему выбродить. Pétrir la pâte dans un endroit chaud et lui donner vybrodit. Раскатать батончик из теста и нарезать его на куски весом по 100 г. Раскатать из них жгуты, завязать узлом, вылепить головку, придав тесту соответствующую форму. Arceau de pâte et couper en morceaux d'une masse de 100 g. Le déploiement de ces harnais, attacher en un chignon, moule couronne, donnant le formulaire de demande d'essai. Воткнуть изюминки - глаза. Stick raisins secs - les yeux. Слегка приплюснуть изделия. Aplatir légèrement le produit. На одном из концов узла сделать надрезы ножом - перышки. À une extrémité du site afin de faire des incisions avec un couteau - plumes. Смазать яйцом и выпекать в духовке. Lubrifier oeuf et cuire au four.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты к Пасхе Section «Recettes pour Pâques Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact