Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Pain d'épices à la vanille Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты к Пасхе Recettes - Recettes culinaires exclusives: pour Pâques

Пряник ванильный Pain d'épices à la vanille

3 стакана муки, 5 г ванильного сахара, 1/2 ч. ложки соды, 1/2 стакана воды, 1 яйцо. 3 tasses de farine, 5 g de sucre vanillé, 1 / 2 c. à thé de bicarbonate de soude, 1 / 2 tasse d'eau, 1 œuf.

3 стакана муки 3 tasses de farine
5 г ванильного сахара 5 g de sucre vanillé
1/2 ч. ложки соды 1 / 2 c. à thé de bicarbonate de soude
1/2 стакана воды 1 / 2 tasse d'eau
1 яйцо 1 oeuf

Муку перемешать с содой и просеять. Mélanger la farine avec de la soude et tamiser. Сахар с водой довести до кипения и уварить - при пробе сироп должен стекать с ложки струйкой, как толстая нитка. Sucre de l'eau et porter à ébullition et Uvarov - avec du sirop d'échantillon à partir d'un flux d'égouttement cuillère, comme un fil épais. Охладить его до комнатной температуры, добавить ванильный сахар, яйцо и муку с содой и перемешивать 3-4 мин. Refroidir à la température ambiante, ajouter le sucre vanillé, l'oeuf et la farine avec du soda et mélanger 3-4 minutes. до получения однородного теста. pour obtenir une pâte homogène. Сформовать из него маленькие шарики, положить на смазанный маслом противень и выпекать 5-7 мин при температуре 180-200°С. Feuilleté de petites boules, mettre sur une plaque huilée et cuire 5-7 minutes à 180-200 ° C.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты к Пасхе Section «Recettes pour Pâques Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact