Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Lapin de Pâques Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты к Пасхе Recettes - Recettes culinaires exclusives: pour Pâques

Пасхальный зайчик Lapin de Pâques

На 6 зайцев : 1 упаковка готового дрожжевого слоеного теста, 25 г масла или маргарина, 1 ст. Lors de la 6 oiseaux avec une pierre: 1 paquet de prêt-pâte feuilletée au levain, 25 g de beurre ou de margarine, 1 cuillère à soupe. ложка сахара, 12 изюминок. cuillerée de sucre, 12 raisins secs.

На 6 зайцев Lors de la 6 lapins
1 упаковка готового дрожжевого слоеного теста 1 paquet de pâte prête feuilletée au levain
25 г масла или маргарина 25 g de beurre ou de margarine
1 ст. 1 c. à soupe. ложка сахара cuillère à café de sucre
12 изюминок 12 raisins secs
6 яиц (сварить вкрутую) 6 œufs (cuire durs)
1 яйцо (взбить) 1 oeuf (beat)

Тесто разделить на 6 кусочков. La pâte est divisée en 6 morceaux. Из каждого кусочка вылепить пасхального зайца. De chaque moule morceau du lièvre de Pâques. Для глазок вдавить в тесто 2 изюминки. Pour entrer dans l'œil Test 2 de raisins secs. В животик зайца вдавить яйцо и закрепить его так, чтобы зайчик обхватил яйцо передними лапками. Dans la presse ventre dans un œuf de lapin et de le corriger pour que l'œuf lapin creuse pattes avant. Положить зайцев на противень и, накрыв влажным полотенцем, оставить подниматься в теплом месте на 15 мин. Placer sur une lapins de cuisson et recouvert d'une serviette humide et laissez lever dans un endroit chaud pendant 15 minutes. Духовку разогреть, смазать зайчиков яйцом, выпекать в духовке около получаса. Four à chaleur, les lapins de la graisse d'oeufs, cuire au four pendant environ une heure.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты к Пасхе Section «Recettes pour Pâques


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Pier nartsiz-wokolatni zayets|la recette lapin|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact