Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Salade Fine Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: из птицы Recettes - Salade de recettes culinaires Exclusif: volaille

Салат "Нежный" Salade Fine

Мясо куриное - 300 г, грибы вешенки - 300 г, репчатый лук - 1 большая или 2 средние луковицы, Viande de poulet - 300 g de pleurotes - 300 g, oignons - 1 gros ou 2 oignons moyens,

мясо куриное - 300 г La viande de poulet - 300 g
грибы вешенки - 300 г pleurotes - 300 g
репчатый лук - 1 большая или 2 средние луковицы Oignons - 1 gros ou 2 oignons moyens
4 яйца 4 oeufs
сыр твердый - 100 г fromage - 100 g
майонез - 50-60 г mayonnaise - 50-60 g
зелень Verts

Мясо отварить, остудить, грибы порезать и поджарить с репчатым луком, также охладить, сварить яйца вкрутую (остудить в холодной воде), натереть сыр, мелко порубить зелень. Le bouillon de viande, fraîche, champignons tranches et les faire frire avec des oignons, et réfrigérer, faire cuire dur à cuire des œufs (refroidir dans l'eau froide), râper le fromage, haché finement greens.

В порционный салатник выкладываем 1-й слой - порезанную 1/4 часть мяса, предварительно смешав ее с майонезом, вторым слоем кладутся 2 ст. Dans le à la carte saladier Mettre le couche de 1 st - haché 1 / 4 de viande, de pré-mélange avec la mayonnaise, la deuxième couche est mis 2 c. à soupe. ложки поджаренных грибов с луком и промазываются слегка майонезом, затем натертое на крупной терке (или мелко порезанное) крутое яйцо, также промазать майонезом. la cuillère de champignons grillés avec des oignons et mayonnaise promazyvayut, de la vésicule puis sur une râpe à gros trous (ou haché), un dur à cuire des œufs, la mayonnaise et mélangez aussitôt. Наконец, все посыпать тертым сыром и посыпать зеленью. Enfin, toutes saupoudrées de fromage râpé et saupoudrer de fines herbes.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты салатов: из птицы Recettes de salades Section: volaille Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact