Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные Recettes - Hors-d'oeuvre culinaires Exclusif: Recettes: légumes, champignons, fromage

Жареные огурцы под сметаной Fried cornichons à la crème

300 г огурцов, 1 ст. 300 g de concombre, 1 c. à soupe. л. l. сливочного масла, 6 ст. beurre, 6 cuillères à soupe. л. l. сметаны, 1 яйцо, 1 ч. л. crème sure, 1 oeuf, 1 c. à thé. муки, соль, свежая зелень. la farine, le sel et légumes frais.

300 г огурцов 300 g de concombres
1 ст. 1 c. à soupe. л. l. сливочного масла beurre
6 ст. 6 cuillères à soupe. л. l. сметаны crème
1 яйцо 1 oeuf
1 ч. л. 1 c. à thé. муки farine
соль sel
свежая зелень fraîche Verts

Огурцы очистить и разрезать в длину пополам. Peel concombre et couper en deux dans la longueur. Запанировать в муке и обжарить до золотой корочки. Zapanirovat dans la farine et faire dorer. Положить огурцы в сковороду и залить сметаной (смешанной с яйцом), посолить. Mettez les concombres dans une poêle et verser la crème aigre (mélangé à l'oeuf), sel. Запекать огурцы, посыпать зеленью. Faire cuire le concombre, le saupoudrer de fines herbes.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные Section «Recettes apéritifs: légumes, champignons, fromage Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact