Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Soupe aux pois légumes Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты диетических и постных блюд Recettes - Culinary Exclusif: Recettes diététiques et des plats de légumes

Суп гороховый овощной Soupe aux pois légumes

Горох – 400 г. Пастернак, петрушка, коренья – по 1 шт. Pois - 400 Pasternak, le persil, les racines - 1 pc. Морковь – 3-4 шт. Carottes - 3-4 pc. Лук репчатый – 1-2 головки. Oignon - 1-2 têtes.

Горох – 400 г Pois - 400 g
Пастернак, петрушка, коренья – по 1 шт Pasternak, le persil, les racines - 1 PC
Морковь – 3-4 шт Carottes - 3-4 pièces
Лук репчатый – 1-2 головки Oignon - 1-2 têtes
Масло сливочное и подсолнечное – по 25 г Beurre et de tournesol - 25 g
Чабер зелень – 2-3 веточки Savory herbes - 2-3 brins
Соль по вкусу Sel au goût

Промытый горох замочить на 1 час в холодной воде, затем воду слить. Faire tremper les pois lavés pendant 1 heure dans l'eau froide, puis versez l'eau. Подготовленные овощи мелко нашинковать и пассировать на смеси масел до золотистого цвета. Légumes préparés, les hacher finement et faire revenir doucement dans un mélange d'huile jusqu'à ce qu'ils soient dorés. Пассированные овощи соединить с горохом, залить кипятком и варить 20-30 минут до готовности, посолить по вкусу. Légumes passer les combiner avec des petits pois, versez l'eau bouillante et laisser cuire pendant 20-30 minutes jusqu'à cuisson, ajouter du sel au goût. Измельченную зелень чабера добавлять в порции при подаче на стол. Ajouter les herbes salées en poudre portions moment de servir.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene
Источник: pani.kiev.ua: Диеты. Source: pani.kiev.ua: Les régimes. Худеем вместе. Khudeem ensemble.

<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты диетических и постных блюд Section Recettes diététiques et des plats de légumes Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact