Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Soupe aux pois au jambon Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты диетических и постных блюд Recettes - Culinary Exclusif: Recettes diététiques et des plats de légumes

Суп гороховый с ветчиной Soupe aux pois au jambon

Горох – 2 стакана. Pois - 2 tasses. Картофель – 2-3 шт. Pommes de terre - 2-3 pcs. Морковь – 1-2 шт. Carottes - 1-2 pc. Лук репчатый – 1 головка. Oignon - 1 petite tête. Петрушка, коренья – 1 шт. Persil, racine - 1 pc. Вода – 3 л. Eau - 3 litres.

Горох – 2 стакана Pois - 2 tasses
Картофель – 2-3 шт Pommes de terre - 2-3 pièces
Морковь – 1-2 шт Carottes - 1-2 pièces
Лук репчатый – 1 головка Oignon - 1 gousse
Петрушка, коренья – 1 шт Le persil, les racines - 1 PC
Вода – 3 л Eau - 3 L
Соль по вкусу Sel au goût
Ветчина – 200 г (Ветчину можно заменить копчённой куриной грудкой) Ham - 200 g (jambon fumé peuvent se substituer à une poitrine de poulet)
Перец черный горошек – по вкусу Pois poivre noir - au goût

Промытый горох замочить и отварить до готовности. Faire tremper les pois lavés et laisser bouillir jusqu'à cuisson complète. Добавить ветчину, нарезанную соломкой. Ajouter le jambon coupé en julienne. Отдельно отварить картофель, нарезанный мелкими кубиками или соломкой (в 0,7 л воды) и смешать с остальными ингредиентами. Séparément, faites bouillir les pommes de terre coupées en petits dés ou en julienne (dans 0,7 litres d'eau) et mélanger avec le reste des ingrédients. Морковь, лук и петрушку нашинковать и спассировать. Carottes, oignons et le persil et hachez spassirovat. Все компоненты соединить, поперчить и посолить по вкусу. Tous les composants sont connectés, le poivre et le sel au goût.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene
Источник: pani.kiev.ua: Диеты. Source: pani.kiev.ua: Les régimes. Худеем вместе. Khudeem ensemble.

<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты диетических и постных блюд Section Recettes diététiques et des plats de légumes Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact