Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Pruneaux au roquefort Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные Recettes - Hors-d'oeuvre culinaires Exclusif: Recettes: légumes, champignons, fromage

Чернослив с рокфором Pruneaux au roquefort

24 штуки крупного чернослива, 150 г сыра рокфор (или любого острого синего сыра с плесенью), 100 г ядер грецких орехов. 24 morceaux de pruneaux grandes, 150 grammes de fromage de Roquefort (ou tout autre fromage bleu vif avec la moisissure), 100 g de cerneaux de noix.

24 штуки крупного чернослива 24 morceaux de pruneaux ou de grandes
150 г сыра рокфор (или любого острого синего сыра с плесенью) 150 g de fromage de Roquefort (ou tout autre fromage bleu vif avec la moisissure)
100 г ядер грецких орехов 100 g de cerneaux de noix
1 ст. 1 c. à soupe. ложка густой сметаны cuillère à soupe de crème épaisse
2 ст. 2 c. à soupe. ложки хорошего портвейна à soupe de vin bon port



Удалить косточки из чернослива. Retirez les noyaux de pruneaux. Если чернослив суховат, размочите его заранее. Si les pruneaux secs, tremper au préalable. Подавайте эту закуску с сухим мускатным вином. Servez cette entrée avec un vin de muscat sec. Измельчить сыр и орехи. Moudre le fromage et les noix. В глубокой миске смешать рокфор, сметану, портвейн и половину орехов. Dans un bol profond, mélanger le fromage de Roquefort, la crème sûre, le porto et noix de moitié. Поставить на холод не менее чем на час. Envoyer à réfrigérer pendant au moins une heure. Нафаршировать чернослив этой смесью. Farcir les pruneaux avec le mélange. Украсить оставшимися орехами, наколоть на деревянные палочки. Garnir avec les noix restantes, couper sur un bâton en bois. Подавайте на блюде, выстланном зеленым салатом. Servir sur un plat, bordé de salade verte.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные Section «Recettes apéritifs: légumes, champignons, fromage Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Recete fromage de roquefort|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact