Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Tea in the Kazakh Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты напитков: безалкогольные Recettes - Boissons culinaires Exclusif: Recettes: doux

Чай по-казахски Tea in the Kazakh

На 4 порции: чай черный байховый - 6 г, молоко или сливки - полстакана. Pour 4 personnes: thé noir Lapsany - 6 g, de lait ou de crème - un demi-verre.

чай черный байховый - 6 г thé noir Lapsany - 6 g
молоко или сливки - полстакана de lait ou de crème - une demi-tasse

Перед заваркой фарфоровый чайник согреть, ополаскивая кипятком, затем положить в него чай, залить крутым кипятком (примерно на 1/3 объема чайника) и оставить на 5-7 минут для настаивания. Avant de théière de porcelaine Brew se réchauffer de rinçage à l'eau bouillante, puis le mettre dans son thé, verser l'eau bouillante (environ 1 / 3 de la théière) et laisser reposer pendant 5-7 minutes à dessiner. Затем добавить кипяток. Puis ajoutez l'eau bouillante. Перед подачей на стол в пиалу налить кипяченое молоко или сливки, затем заварку и кипяток. Avant de servir dans un bol, verser le lait bouilli ou de crème, puis les feuilles de thé et d'eau bouillante. Отдельно подавать сахар-рафинад, восточные сладости (нават), сухие фрукты, изделия из сдобного теста - баурсаки, хворост, лепешки. Déposer séparément le sucre raffiné, bonbons (Nadab), fruits secs, les produits de pâte à biscuit - baursaks, broussailles, des tortillas.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты напитков: безалкогольные Section «Recettes Boissons: soft Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Baursaks|baursaks recette|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact