Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Mushroom caviar Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные Recettes - Hors-d'oeuvre culinaires Exclusif: Recettes: légumes, champignons, fromage

Грибная икра Mushroom caviar

300 г свежих грибов, неполный стакан грибного бульона, 3-4 зубчика чеснока, 2 ст. 300 g de champignons frais, mi-tasse temps de soupe aux champignons, 3-4 gousses d'ail, 2 cuill. ложки измельченного зеленого лука. à soupe d'oignons verts hachés.

300 г свежих грибов 300 g de champignons frais
неполный стакан грибного бульона À temps partiel tasse de soupe aux champignons
3-4 зубчика чеснока 3,4 gousses d'ail
2 ст. 2 c. à soupe. ложки измельченного зеленого лука à soupe d'oignons verts hachés
растительное масло для обжарки d'huile végétale pour friture
соль, уксус, перец - по вкусу sel, vinaigre, poivre - au goût

Отварив грибы, мелко их порубить или пропустить через мясорубку. Bouillon de champignons, hachez finement eux, ou la passer au hachoir à viande. Затем слегка обжаренный лук перемешать с грибами, разбавить грибным бульоном и тушить на слабом огне, пока основная масса жидкости не выкипит, приправить пряностями, уксусом и подавать к столу холодной. Puis, légèrement oignons frits mélangés avec des champignons, le bouillon de champignons, dilué et laisser mijoter à feu doux jusqu'à ce que la plupart des liquides est bouilli Out, assaisonner avec les épices, le vinaigre, et servir froid.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные Section «Recettes apéritifs: légumes, champignons, fromage Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact