Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Aubergine au four Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: овощные, грибные, фруктовые Recettes - plats culinaires exclusifs: principales recettes: légumes, champignons, fruits

Запеченные баклажаны Aubergine au four

Разрезаем баклажаны на две части, солим и оставляем на 30 минут, чтобы соль впиталась. Couper l'aubergine en deux parties, le sel et laisser reposer pendant 30 minutes à sel absorbée. Затем кладем баклажаны на сито или в решето. Ensuite, mettre l'aubergine dans une passoire ou un tamis.

Разрезаем баклажаны вдоль на две части, солим и оставляем на 30 минут, чтобы соль впиталась. Couper les aubergines en long en deux morceaux, le sel et laisser reposer pendant 30 minutes à sel absorbée. Затем кладем баклажаны на сито или в решето, и обдаем холодной водой. Ensuite, mettre l'aubergine dans une passoire ou un tamis, et versez dessus de l'eau froide. Даем воде стечь. Nous donnons à l'égout. Баклажаны обжариваем 5 минут на маленьком огне и даем маслу стечь. Torréfaction d'aubergines 5 minutes à feu doux et donner à la vidange d'huile. Затем баклажаны перекладываем в форму, посыпаем разрезанную часть тертым сыром и розмарином. Puis nous passons sous la forme d'aubergines, saupoudrer un peu de fromage en tranches et de romarin. Берем красный лук режем его на две части и окропляем все оливковым маслом и заворачиваем в фольгу. Nous prenons l'oignon rouge, nous le couper en deux parties et arrose le tout avec l'huile d'olive et les envelopper dans du papier d'aluminium. Кладем в форму и запекаем 30-35 мин при температуре 190 градусов. Nous avons mis en forme et cuire au four pendant 30-35 minutes à 190 degrés. Подаем с листьями петрушки или укропа. Servi avec des feuilles de persil ou aneth.



Рецепт от читательницы Софии Каждан Recette de lecteurs Sofia Kazhdan

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты вторых блюд: овощные, грибные, фруктовые Section recettes de plats principaux: légumes, champignons, fruits Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact