Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





De champignons et l'oignon au lait Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: овощные, грибные, фруктовые Recettes - plats culinaires exclusifs: principales recettes: légumes, champignons, fruits

Пудинг грибной с луком De champignons et l'oignon au lait

500-600 г свежих грибов, 5 средних картофелин, 6 шт. 500-600 g de champignons frais, 5 pommes de terre moyennes, 6 pcs. репчатого лука, oignons,
растительное масло, соль, сметана (майонез). huile végétale, sel, la crème aigre (mayonnaise).

500-600 г свежих грибов 500-600 g de champignons frais
5 средних картофелин 5 pommes de terre moyennes
6 шт. 6 pcs. репчатого лука oignons
растительное масло huile
сметана или майонез crème sûre ou de la mayonnaise
соль sel



Свежие вымытые грибы порезать достаточно крупно, посолить и обжарить на растительном масле. Les champignons frais lavés coupés assez gros, ajouter le sel et les faire frire dans l'huile végétale.




Пережарить отдельно мелко порезаный репчатый лук. Individuels trop cuire les oignons porezany petit.


Картофель помыть и порезать тонкими кольцами. Lavez les pommes de terre et les couper fines rondelles.


В глиняную чашку или углубленную кастрюлю, смазанную растительным маслом укладывать слоями жаренные грибы, лук и ломтики картофеля. Dans un bol de terre ou de la profondeur de Pan, graissé prévue couches de champignons sautés, oignons et pommes de terre en tranches. Картофель посолить. Pommes de terre salée.








После того, как выложите второй слой картофеля, посолить и смазать его сметаной или майонезом. Après la ponte d'une deuxième couche de pommes de terre, le sel et le graisser avec de la crème sûre ou de mayonnaise.


Выложить третий слой грибов, лука и картофеля, смазать сметаной или майонезом, запекать в духовке 45 минут при температуре 220-230 С. Mettez une troisième couche de champignons, oignons et pommes de terre, crème sûre ou de la mayonnaise à la graisse, cuire au four pendant 45 minutes à une température de 220-230 C.




Подавать с солеными огурчиками. Servir avec des cornichons.


Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты вторых блюд: овощные, грибные, фруктовые Section recettes de plats principaux: légumes, champignons, fruits Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Вкусный пудинг|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact