Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Viande en français Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: мясные Recettes - plats culinaires exclusifs: principales recettes: viandes

Мясо по-французски Viande en français

1 кг лука, 1 кг мяса, 200 г сыра, майонез, соль, перец по вкусу. 1 oignons kg, 1 kg de viande, 200 g de fromage, mayonnaise, sel et poivre au goût.

1 кг лука 1 kg d'oignons
1 кг мяса 1 kg de viande
200 г сыра 200 g de fromage
майонез mayonnaise
соль, перец по вкусу sel et poivre au goût



Мясо порезать на кусочки, среднего размера, посыпать солью и перцем. La viande coupée en morceaux de taille moyenne, les saupoudrer de sel et de poivre.


Сыр натереть на мелкой терке. Râpez le fromage.


Лук порезать тонкими полукольцами. Oignons coupés moitié mince-anneaux.


В глубокий противень (не смазаный) уложить половину порезаного лука. Dans une casserole profonde de cuisson (pas de flou) de fixer moitié des oignons porezanogo.


Сверху плотно выложить кусочки мяса. Haut solidement fixer des tranches de viande.


Далее выложить оставшийся лук и смазать майонезом. Déposez ensuite les oignons restants et lubrifiés avec de la mayonnaise.


Сверху посыпать тертым сыром. Est saupoudré avec du fromage râpé.


Накрыть крышкой и поставить в духовку на 15 минут, пока не расплавится сыр. Couvrir et cuire au four pendant 15 minutes, jusqu'à ce que le fromage fonde. Затем крышку снять и запекать еще 45 минут при температуре 230 С. Ensuite, retirer le couvercle et cuire encore 45 minutes à 230 C.




Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты вторых блюд: мясные Section recettes de plats principaux: Viandes Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Мясо по французски français|de la viande en français рецепт|viande francais|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact