Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Poissons, "sur la crête d'une vague" Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: рыбные Recettes - plats culinaires exclusifs: recettes principales: poisson

Рыба «На гребне волны» Poissons, "sur la crête d'une vague"

500 г рыбы (камбала, треска), 2 яблока, 2 луковицы, 50 г сливочного масла, 3/4 стакана белого виноградного вина, 2 ст. 500 g de poisson (plie, le cabillaud), 2 pommes, 2 oignons, 50 g de beurre, 3 / 4 tasse de vin blanc, 2 cuillères à soupe. ложки сметаны, соль, перец. cuillère de crème sure, le sel et le poivre.

500 г рыбы (камбала, треска) 500 g de poisson (plie, le cabillaud)
2 яблока 2 pommes
2 луковицы 2 oignons
50 г сливочного масла 50 g de beurre
3/4 стакана белого виноградного вина 3 / Wine 4 tasse blanche
2 ст. 2 c. à soupe. ложки сметаны à soupe aigre
соль, перец sel poivre

Мелкую рыбу можно использовать целиком, крупную - нарезать порционными кусками. Les petits poissons peuvent être utilisés comme un tout, coupe ample - en portions. Подготовленную рыбу посолить и поперчить. Le poisson résultant de sel et de poivre. Лук нарезать полукольцами, очищенные от сердцевины яблоки - ломтиками. Semirings hachez l'oignon, les pommes pelées de base - tranches. Дно сотейника смазать маслом, положить в него лук и яблоки, на них выложить рыбу, добавить вино, 20-25 г воды, довести до кипения на плите, а затем в течение 30-40 минут довести рыбу до готовности в духовке. Le fond de la poêle graissée, mettre les oignons et les pommes, elles étaient hors du poisson, ajouter le vin, 20-25 g d'eau, porter à ébullition sur le poêle, puis pendant 30-40 minutes pour ramener le poisson jusqu'à cuisson dans le four. В полученный при тушении соус можно добавить кусочки сливочного масла, сметану, соль. Dans le feu entraînant la sauce, vous pouvez ajouter des morceaux de beurre, crème sure, le sel. При подаче к столу рыбу полить соусом. Lors de l'application de la table, versez la sauce de poisson.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты вторых блюд: рыбные Section recettes de plats principaux: poisson Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Poisson plie|poisson plie.vicepide|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact